fbpx

Assessments & testen

Bij Tjellens maken we bij recruitment en outplacement veel gebruik van assessments en testen. De kandidaat/cliënt krijgt meer inzicht in zijn voorkeuren en behoeften, en wij kunnen gerichter de juiste persoon op de juiste plek krijgen. De door ons toegepaste assessments zijn Fairbase en JTI.

Fairbase Sense

In het recruitment– of outplacementproces bieden we onze relaties graag zoveel mogelijk inzicht en openheid over individuele drijfveren, behoeften en waarden van de kandidaten die we presenteren. Tjellens inventariseert de behoeften van kandidaten reeds bij intake. We maken daarvoor gebruik van de assessment Fairbase Sense.  

Wetenschappelijk assessment: Echo

De juiste persoon op de juiste plek, dat is ons motto. Dat leidt namelijk tot een duurzame oplossing, zowel voor u als werkgever als voor uw nieuwe medewerker.

Om de persoon te vinden die aansluit bij uw waarden, kunnen wij de persoonskenmerken van de kandidaat analyseren middels de ECHO.

De ECHO is een persoonlijkheidsonderzoek dat het rolgedrag van mensen en hun interacties in kaart brengt. Het geeft inzicht in hoe mensen informatie verwerken, besluiten nemen, conflicten hanteren en hun omgangsvormen en hun afweermechanismen kiezen.

Jungian Type Index

JTI geeft met een compacte maar inhoudelijk goede vragenlijst snel inzicht in iemands persoonlijke voorkeuren. Het is ons doel om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen en dat realiseren we met veel succes door gebruik te maken van de JTI. Inzicht in de talenten en behoeften van onze kandidaten bepaalt vaak het vervolgtraject.