fbpx

Tjellens heeft het Blik op Werk Keurmerk

Voor wie is het Blik op Werk Keurmerk?

  • Voor onze outplacementcliënten. Het Blik op Werk Keurmerk staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit van onze outplacementdiensten.
  • Voor inkopers en casemanagers van gemeenten. Zij kunnen diensten inkopen bij Tjellens en het Keurmerk in aanbestedingen en/of inkoopkaders opnemen.
  • Voor UWV en verzekeraars. Zij kunnen diensten inkopen bij Tjellens en het Keurmerk in aanbestedingen en/of inkoopkaders opnemen.
  • Voor werkgevers, HR managers en ondernemingsraden.

Over Blik op Werk

Blik op werk zet zich in voor alle inwoners van Nederland met als doel voor iedereen een eerlijke kans op werk. Blik op Werk borgt de kwaliteit van dienstverlenende bedrijven en instrumenten die bijdragen aan het vinden en behouden van werk. Blik op Werk slaat met het keurmerk een brug naar kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening voor ondersteuning bij het vinden en behouden van werk.

Dienstverleners mét het Blik op Werk Keurmerk onderscheiden zich van andere dienstverleners. Het Blik op Werk Keurmerk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van de dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk.

Om de kwaliteit van de aangesloten dienstverleners te bewaken wordt jaarlijks getoetst of de dienstverlener nog aan de eisen van het Blik op Werk Keurmerk voldoet.

Betrouwbare dienstverlening

Werkgevers en werknemers vinden betrouwbare dienstverlening belangrijk voor kwalitatieve ondersteuning. Tjellens deelt deze mening; dat is één van de redenen waarom we in het bezit zijn van het Blik op Werk Keurmerk.

“Ik heb de voorgestelde persoonlijke aanpak positief genoemd”

“Geen overdreven verhalen”

“Het traject is goed afgestemd op mijn wensen en verwachtingen”

“Zeer tevreden over de begeleiding”