fbpx

Detachering biedt flexibiliteit én zekerheid

Bij detacheren neemt Tjellens de betreffende kandidaat in dienst. De kandidaat werkt voor een bepaalde periode bij uw bedrijf. Wij begeleiden hem of haar vanaf het begin tot het moment dat u hem of haar eventueel zelf in dienst neemt. Door middel van detachering kunt u een flexibele schil creëren.

 

Onze gedetacheerden krijgen optimale begeleiding

De gedetacheerde krijgt een eigen webaccount waarin hij of zij ondermeer de gewerkte uren online bijhoudt en inzicht heeft in de reserveringen (vakantiedagen, etc.) en het dossier.

We ondersteunen ze op het gebied van noodzakelijke cursussen en opleidingen. Daarnaast krijgen onze gedetacheerden persoonlijke begeleiding in de vorm van jobcoaching.

Regelmatig organiseren we een informatieavond over bijvoorbeeld pensioenopbouw of andere voor hen interessante regelgeving.

 

Flexibele schil

Tjellens heeft veel kennis van en ervaring met het inrichten en beheren van een flexibele schil. Wij noemen dit concept een flex-unit. De flex-unit bestaat uit een aantal ingewerkte gedetacheerde medewerkers die een extra schil toevoegen aan het vaste personeel. Het gaat hier om kwalitatief hoogwaardig personeel dat ervaring heeft met de werkzaamheden binnen een organisatie.
Een groot verschil is echter, dat deze mensen in vaste dienst zijn van Tjellens.
Mocht de organisatie, voor een korte periode, geen beroep kunnen of willen doen op hun vakkennis dan zorgt Tjellens voor een (tijdelijk) andere werkplek bij een organisatie in de regio. Hierdoor kunnen organisaties de personele bezetting aanpassen aan de actuele orderportefeuille en toch blijvend beschikken over vakmensen. De mensen die wij in de flex-unit detacheren, hebben een afwisselende vaste baan bij technologisch hoogwaardige bedrijven in de eigen regio.

Of payrolling?

Bij payrolling geeft een bedrijf de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen en komt het personeel in dienst van Tjellens. Bij payrolling zijn er verschillende mogelijkheden die we graag met u bespreken.