header-image

Werving en Selectie ... en meer

De diensten van Tjellens


Tjellens werft personeel voor bedrijven in de techniek. Denk dan aan Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Onze dienstverlening varieert van een snelle invulling van een vacature tot het volledig uit handen nemen van het recruitmentproces.

Maar we doen meer:

Onze assessments en testen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf.


Meer over Tjellens vind je in de sliders hieronder.

block-image

 • slider-image

  Recruitment uitbesteden: RPO

  Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

  Zo werkt RPO bij Tjellens
 • slider-image

  Assessments en Testen

  Onze assessments en testen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, MBTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

  Welke test zet jij in?
 • slider-image

  Loopbaanbegeleiding

  Behoefte om een medewerker persoonlijk te laten coachen komt voort uit hele diverse omstandigheden. Deze kunnen werk-gerelateerd zijn, maar vaak spelen ook de privé-omstandigheden een rol. Tjellens geeft advies, voorziet in coaching en begeleidt bedrijven en medewerkers naar een optimale werkrelatie.

  Meer over Loopbaanbegeleiding
 • slider-image

  Executive Search

  Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

  Lees meer over onze executive search
 • slider-image

  Werving en Selectie

  Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

  Bekijk alle mogelijkheden
 • slider-image

  Tjellens Take Away

  Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

  Bekijk hoe Tjellens Take Away werkt