Hey, jij daar! De vacaturecampagne van Tjellens

Met Hey jij daar! geeft Tjellens Loopbaan Professionals het startschot aan jouw online werving en selectie campagne. Tegen een zeer scherp tarief helpen wij het MKB met de doorstart in deze uitdagende tijd.  

Het is voor veel MKB’ers een spannende tijd. Door COVID-19 is er bij veel bedrijven druk op het personeelsbestand ontstaan. Opvallend is dat er bij een deel van het MKB bedrijf een zgn. overschot aan personeel is maar in andere sectoren en een tekort is ontstaan. Reden voor Tjellens om met het MKB mee te denken in termen van kosten en baten. Met de Hey-jij-daar Campagne hebben we een voor het MKB interessant concept ontwikkeld waarbij de kosten overzichtelijk blijven, terwijl het rendement min of meer gegarandeerd is.

Maart-Aanbieding: Wat bieden wij en tegen welk aantrekkelijk tarief? 

1. Uw vacature op NVB met een direct-apply button naar uw website 
2. Campagne op 2 Social Media kanalen met images en budget
3. Direct zicht op de reacties op al uw vacatures
4. Kandidaat direct in dienst en geen werving- en selectiefee 

Aanbieding: € 1.099,- euro (excl. Btw)
Voor meer informatie belt u met Bob van den Berg:  tel. 074 – 750 88 18 Kijk ook op onze website voor een overzicht van het vacature aanbod

TJELLENS DOET HET SLIM!

Maar liefst driekwart van de werknemers in Nederland werkt in het MKB. En daarmee speelt het MKB een grote rol in het opbouwen van een toekomstbestendige arbeidsmarkt. Het vraagt dus tijd, geld, kennis of capaciteit om te investeren in leren en ontwikkelen.

Overheden en professionals werken hierbij samen. Tjellens Loopbaan Professionals helpt u om op de veranderingen op de arbeidsmarkt in te spelen en om medewerkers betrokken, inzetbaar en productief te houden. Dit doen we in combinatie met ondersteuning van de overheid zodat uw investering te overzien blijft. Een win win situatie dus. Meer informatie

Tjellens Loopbaan Professionals werkt het de geavanceerde matchingstechnologie van 8vance. Met onze Gini Recruit software maken wij voor alle vacatures een overzichtelijke en effectieve werving- en selectiecampagne.

assessments en trainingen

Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

Assessments en Testen
Mijn Tjellens Campagne

Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

Meer informatie
outplacement

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

Meer over loopbaanbegeleiding
werving en selectie

Werving en Selectie

Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

Bekijk de mogelijkheden
recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden: RPO

Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

Meer over RPO
take away tjellens

Tjellens Take Away

Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

Dit is Take Away
executive search

Executive Search

Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

Meer over Executive Search