fbpx

Sollicitatie/Open inschrijving bij Tjellens

Ben je benieuwd of we wat voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan vrijblijvend in.

Tjellens heeft altijd tot wel 100 vacatures, waarvan veel binnen de Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Wij nodigen met name mensen met een affiniteit voor techniek van harte uit zich in te schrijven. Dit kan zijn in een leidinggevende, uitvoerende, maar ook een ondersteunende functie. We leren jou graag kennen!

Bij een open sollicitatie kijken wij direct of wij mogelijkheden zien voor een persoon met jouw achtergrond. Wij proberen je dit zo snel mogelijk te laten weten en misschien nodigen we je wel direct uit voor een oriënterend gesprek.

Als er op het moment van solliciteren geen geschikte vacature openstaat dan houden wij je gegevens graag in portefeuille. Mocht er in de toekomst een geschikte vacature zijn, dan houden wij je hiervan uiteraard op de hoogte.

We nemen jouw privacy zeer serieus, en zullen de door jou verstrekte gegevens behandelen en opslaan volgens de regels van de Nederlandse wetgeving. Deze regels staan omschreven in onze voorwaarden, die aan het eind van het inschrijfformulier voor akkoord aangevinkt moeten worden.

Door op de button hieronder te klikken ga je naar het online sollicitatieformulier.

PSD20193

Job Alert

Meld je nu aan voor de Job Alert. Je vult hier jouw gegevens en de zoekfilters in en activeert de Job Alert. Daarna krijg je automatisch bericht zodra er nieuwe vacatures zijn.

Aanmelden