Loopbaanbegeleiding

Kom kennismaken en ontdek je kansen

Ben jij nog niet toe aan een nieuwe baan? Of wil je, met de huidige arbeidsmarktontwikkelingen in het achterhoofd, je huidige personeelsbestand onder de loep nemen? Kom vrijblijvend kennismaken met Tjellens. Onze recruiters en adviseurs helpen je graag. En we gaan natuurlijk zorgvuldig om met jouw bezoek en je gegevens.

Wat vind je belangrijk in een baan?

In een oriënterend gesprek vertel je ons wat jij belangrijk vindt in een baan. Wie ben je, wat drijft je, waar ligt jouw kracht en waar haal je plezier uit? Wij ontdekken graag wat jij zoekt in een baan.

Jouw kansen in beeld

Wij zijn specialist in technische functies en hebben dagelijks contact met bedrijven in Oost, Noord- en Midden-Nederland. Daardoor weten we goed wat bedrijven zoeken en wat jouw kansen zijn. Misschien kom je er na het gesprek wel achter dat je prima zit op je huidige werkplek. Of je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog beter aansluiten bij jouw ambities. Bij ons staat werkplezier voorop. En dat houdt niet automatisch in dat er gekeken moet worden naar een andere werkgever. Een assessment biedt je mogelijk inzichten (waarden / drijfveren) die leiden naar een volgende stap in jouw carrière.

Ontdek meer in een assessment

Hebben we meer informatie nodig of wil je zelf meer weten over wie je bent, je waarden en je ambities, dan kun je een assessment doen. Hiermee krijgen we allebei meer inzicht in jouw kracht, drijfveren en waar jij werkplezier uithaalt. We vertellen je graag meer over onze assessments tijdens de vrijblijvende kennismaking.

Nieuwsgierig naar je kansen? Maak een afspraak
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Maak dan nu een afspraak met Bob van den Berg of bel tel. 074-750 88 18

Het gesprek duurt ongeveer een half uur en vindt plaats op ons kantoor in Hengelo. Wij werken elke dag met veel plezier aan het maken van de juiste match. Dat werkplezier gunnen we jou ook.