fbpx

Over ons

Bij Tjellens vinden we dat iedereen een mooie werkplek verdient. Een plek waar je je thuis voelt, die past bij jou als persoon en je de juiste uitdagingen biedt. Een plek waar de arbeidsvoorwaarden goed zijn geregeld en je je geen zorgen hoeft te maken of je salaris deze maand wel op je bankrekening wordt gestort. En daar maken we ons persoonlijk sterk voor. Dat geldt voor onze keuze in bedrijven en kandidaten. Want wij willen een match maken die duurzaam is. De juiste persoon op de juiste plek plaatsen.

Onze dienstverlening varieert van een snelle invulling van een vacature tot het volledig uit handen nemen van het recruitmentproces of loopbaanbegeleiding van individuen of groepen.

Hoe wij het verschil maken

De arbeidsmarkt verandert continu. Dit beseffen we bij Tjellens maar al te goed. Iedere keer gaan we dan ook op zoek naar nieuwe technieken om de juiste kandidaten te vinden. Zo hadden wij jaren geleden al de mogelijkheid om een werken-bij-website voor onze klanten te ontwikkelen. En zijn we nu bijvoorbeeld bezig met remarketingtechnieken, SEO en een unieke manier om mensen voor te stellen volgens AVG-normen. Ons team is niet te stoppen in het jagen naar nieuwe ideeën, technologieën en concepten om jou ervan te verzekeren dat de optimale match wordt gemaakt.

Onze medewerkers

Onze medewerkers komen niet net uit de schoolbanken. Zij hebben al behoorlijk wat werkervaring opgedaan en zijn allemaal hbo of universitair opgeleid. Zo zijn zij een goede sparringpartner voor onze klanten en kandidaten. Natuurlijk hebben zij ieder hun eigen specialiteit en persoonlijkheid. Dat maakt het nu juist tot een goed team. Wil je meer weten over onze collega’s? Kijk dan hieronder.

Onze eigen mooie werkplek

Wij werken vanuit een modern pand op industrieterrein de ‘Westermaat’ in Hengelo dat van alle gemakken is voorzien. Net als bij ons matchproces zijn we ook hierbij uitgegaan van duurzaamheid. Ons uitgangspunt is dat je de wereld beter wilt achterlaten dan dat je deze nu aantreft. Voor iedereen die na ons komt. Dat betekent minder afval achterlaten. Daarom is ons pand duurzaam gebouwd. We hebben gebruik gemaakt van duurzame materialen met een FRC-keurmerk. We maken gebruik van zonnecollectoren voor energie en hebben een warmte terugwinsysteem dat ervoor zorgt dat we minder hoeven te stoken. Een pand dus dat zo min mogelijk blijvende schade aan de omgeving oplevert.

Bekijk hier ons pand

Bob van den Berg Profielfoto

Bob van den Berg

Merel Dillerop

Bianca ten Pas

Ralph Diepman

Haije Wout Swart

Douwe Wielsma Profielfoto

Douwe Wielsma