fbpx

Bianca ten Pas

Bianca is sinds 2016 werkzaam bij Tjellens als Senior Recruiter. Zij heeft inmiddels haar sporen ruimschoots verdiend in zowel het recruitment- als HR-vak. Als voormalig HR-adviseur begrijpt zij welke kansen en problemen zich bij bedrijven voordoen en is zij dan ook een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Bianca houdt ervan haar tanden ergens in te zetten en vervolgens niet meer los te laten tot zij haar doel bereikt. Moeilijk in te vullen vacature? Bianca blijft volhouden tot zij een kandidaat heeft gevonden. Daarbij zet zij graag haar creativiteit in om ook buiten de gebaande paden te zoeken en kan ze met verassende kandidaten komen.

In haar vrije tijd geniet Bianca van haar muzikale talenten. Net als in de bands waarin zij speelt, weet zij ook in haar werk de juiste toon te vinden bij zowel klant als kandidaat. Niemand kan een goede kandidaat met zoveel enthousiasme presenteren aan onze klant als deze collega bij Tjellens. Kom je als kandidaat bij haar aan tafel, dan heb je ook zeker een goede ambassadeur gevonden. Weet je ook nog een goede grap te vertellen, dan is het ijs al snel gebroken.

Bianca zet zich, evenals in haar vrije tijd bij Werkcafé Winterswijk, ook bij Tjellens in als loopbaancoach. Zo begeleidt zij mensen van werk-naar-werk en is zij geaccrediteerd voor het afnemen van de Echo, een innovatieve persoonlijkheidstest.

 

Specialiteit: recruitment, loopbaancoaching, persoonlijkheidstesten (Echo), HR-vraagstukken

Interesses: loopbaanbegeleiding, muziek

Contactgegevens: 

E-mail:  Bianca.tenpas@tjellens.nl

Telefoon: 06-14607730

“Werk draagt bij aan het welzijn van mensen. Ik mag in mijn werk mijn passie inzetten om mensen te bemiddelen naar de juiste plek. Het is mooi om bij te kunnen dragen aan een wereld waarin mensen werkplezier ervaren, kansen grijpen en hun talenten en creativiteit benutten.”