Erik Schulenberg

Erik werkt inmiddels enkele jaren bij Tjellens als Senior Recruiter. In deze rol wordt hij tevens ingezet als corporate recruiter bij Klein Poelhuis en Apollo Vredestein.

In zijn vrije tijd is Erik een fanatiek voetballer die volop gaat voor de winst. Als enige 30-plusser in zijn team wordt hij vaak ingezet als teamcaptain en weet hij de spelers op de juiste plek te zetten. Ook in zijn werk als recruiter is dit Erik’s sterkste kant. Hij weet als geen ander de juiste kandidaten uit de markt te halen. Dit komt ook doordat hij de vraag van de klant altijd uitstekend weet te analyseren.

Zoek je een baan, dan is Erik degene die je prikkelt om de uitdaging aan te gaan. Hij zal je hierbij op de achtergrond steunen en je helpen de stappen in de juiste richting te zetten.  Zo voel jij je sterk als je gaat solliciteren en weet je de baan binnen te slepen.

 

Specialiteit: recruitment, persoonlijkheidstesten (JTI)

Interesses: organisatieveranderingen, voetbal

Contactgegevens:

E-mail: Erik.Schulenberg@tjellens.nl

Telefoon: 06-55342716

Erik Schulenberg Profielfoto

“Werk maken van talent, en dit omzetten in resultaat, dat is wat ik het liefst doe. Daarnaast ben ik gefascineerd door vraagstukken over arbeidsmarkt, organisaties en de werknemers in deze organisaties.”