fbpx

Ralph Diepman

Met zijn jarenlange werkervaring als relatiemanager en consultant weet Ralph als geen ander hoe belangrijk het is om een echte connectie te maken met mensen. Hij investeert in relaties en vindt het belangrijk om mensen inzicht te geven in hun krachten en op een oprechte manier een spiegel voor te houden. Iedereen verdient tenslotte mooie kansen.

Ralph weet graag tot op de punt nauwkeurig wat een klant precies zoekt. Daarbij wil hij niet alleen weten wat de inhoud van de baan moet zijn, maar ook welk type mens bij het bedrijf past.

Dat Ralph van alle markten thuis is, zie je in zijn vrije tijd. Van het spelen van gitaar tot het coachen van zijn zoons voetbalteam of het eigenhandig zijn huis verbouwen: Ralph weet een resultaat neer te zetten. Ook in zijn werk voor Tjellens is hij resultaatgericht, maar houdt hierbij van nature/graag rekening met de mensen die in het proces meegenomen moeten worden.

Specialiteit: recruitment

Interesses: muziek, coaching, sport

Contactgegevens:

E-mail: ralph.diepman@tjellens.nl

Telefoon: 06-18181704

“Ik vind het heerlijk om op het snijvlak van business en mensen te werken en mensen met elkaar in verbinding te brengen. Met gevoel mensen verder helpen hun doel te bereiken, vind ik daarbij één van de mooiste dingen om te kunnen doen. Bij Tjellens doe ik dat elke dag. Prachtig.”