Nieuwe kansen!

Privé: Bianca ten Pas 08/30/2019

Er liggen weer nieuwe kansen in het verschiet, nu de vakantie weer ten einde is. Heb jij er ook weer zin in?

Vakantie

Een mooi vooruitzicht is het, zo’n vakantieperiode. Heel Nederland leeft er naar toe. Maar daardoor neemt ook de druk toe (het werk moet immers af) en er moet nog van alles worden geregeld om op überhaupt op vakantie te kunnen gaan: De caravan moet van stal, vignetten moeten worden geregeld, de koffers moeten worden gepakt. Een heel gedoe!

Thuisblijvers

Voor de thuisblijvers helpt zo’n vakantieperiode overigens ook niet om lekker te kunnen functioneren. Zo was mijn eigen ervaring ook dit jaar. Zo’n beetje heel Nederland is onbereikbaar en vervangers weten vaak van toeten noch blazen. Het is net of Nederland stil staat. Schiet niet op.

Nieuwe periode

Maar… gelukkig! Er breekt er weer een nieuwe periode aan. Mensen komen weer terug van vakantie, bedrijven openen hun deuren weer en we gaan weer aan het werk. Opvallend is dat het merendeel van de werkenden doorgaat in het stramien waar ze mee bezig waren, lekker veilig. Terwijl de kids ieder jaar na de zomervakantie weer opnieuw moeten starten in een nieuwe klas, met nieuwe leraren of zelfs in een hele nieuwe school. Typisch.

Nieuwe kansen

Over het algemeen worden er maar weinig nieuwe kansen gezien, laat staan aangegrepen. Bij Tjellens doen wij het anders. Zo hebben we weer nieuwe concepten ontwikkeld waarmee wij onze relaties nog beter kunnen voorzien in personeel. Daarnaast hebben we ons recruitmentsysteem uitgebreid met nieuwe handige tools om het recruitmentproces nòg makkelijker te laten verlopen. Ook hebben we kasten uitgeruimd, bureaus leeg gemaakt, nieuwe extra voorzieningen getroffen en de rode loper uitgerold. Over waarom we dat hebben gedaan, volgt later meer. Maar wij hebben er in ieder geval weer zin in!

Bianca ten Pas,
Senior Recruiter

Tjellens is een volwaardig strategisch recruitmentpartner voor technische functies. Een partij die met je meedenkt, jou adviseert en ontzorgt. Wil je weten wat Tjellens voor je kan betekenen in een werving en selectie traject? Bel ons gerust op 074-7508818

Ben je nieuwsgierig naar meer blogs van Bianca? Lees ze hier.