fbpx

Blog: 5 redenen waarom Tjellens werkt

Herken je dat? Je zit bij jouw huidige werkgever niet meer helemaal op je plek. Eigenlijk wil je wel op zoek naar een andere baan, maar hoe pak je dit aan? Je werkt immers overdag, ’s avonds op internet zie je allerlei vacatures maar niets spreekt je direct aan en misschien heb je ook geen sollicitatie-ervaring. Ga dan eens met Tjellens in gesprek! Hieronder lees je 5 redenen waarom Tjellens werkt.

  1. Ervaren Recruiters

Tjellens bestaat uit een team van 5 ervaren recruiters. Een klein team dat bestaat uit een diversiteit aan kennis en ervaring. Zo is de één bijzonder sterk in het maken van een echte connectie met mensen, de ander is weer meer gericht op de techniek. Tjellens bestaat uit een bont spektakel aan persoonlijkheden, maar over één aspect beschikken we allemaal: een flinke dosis gezonde humor! Voorop in ons vak staat onze ervaring is consultancy en bemiddeling die wij met ons meedragen: Professionaliteit, gedrevenheid en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel.

  1. Focus op technische beroepen

Tjellens heeft een duidelijke focus: wij bemiddelen in technische beroepen en hebben kennis van techniek. Veelal is dit een werktuigbouwkundige achtergrond, maar ook de installatietechniek is ons niet vreemd. Onze doelgroep varieert van MBO-niveau tot aan WO-niveau.

  1. Tjellens zet nét een stapje meer

Ons gezamenlijke doel is onze kandidaten te bemiddelen naar een duurzame werkplek. Omdat het gros van onze kandidaten uit een vaste baan komt, is het wel zo prettig hen een vaste baan terug te kunnen bieden. Dat doen wij door nét een stapje meer te zetten. Wij bieden onder andere een persoonlijkheidsanalyse aan. Hieruit analyseren wij over welke persoonlijkheidskenmerken jij beschikt of deze matchen op de functie en het bedrijf die wij voor je in gedachten hebben.

  1. De beste bedrijven in de regio

Tjellens bestaat al meer dan 11 jaar. In deze jaren hebben wij een selectie gemaakt uit de beste bedrijven in regio Twente en Achterhoek en hebben deze goed leren kennen. Niet alleen de producten die zij maken of de diensten die zij leveren, maar ook de mensen die voor deze bedrijven werken. Zo kunnen wij een goede inschatting maken welk bedrijf duurzaam bij jou past.

  1. Tjellens spreekt jouw taal

Dit is natuurlijk nogal dubbelzinnig op te vatten… Ja, wij spreken met een Twents en Achterhoeks accent, maar vooral begrijpen wij wat jou als techneut drijft. Wij hebben kennis van techniek en delen jouw passie hiervoor. Wij houden van een open en transparante communicatie, wat betekent dat je altijd op de hoogte bent bij welk bedrijf je bent voorgesteld, wat de voortgang hiervan is en hoe wij jouw kansen inschatten. En dat werkt!

Tjellens is een volwaardig strategisch recruitmentpartner voor technische functies. Een partij die met je meedenkt, jou adviseert en ontzorgd. Wil jij weten wat Tjellens voor je kan betekenen? Bel ons gerust op 074-7508818

Bianca ten Pas,

Senior Recruiter