fbpx

Blog: “Er gaat een deur dicht en er gaat er eentje open”

Het jaar is bijna voorbij. Deze week sluiten we massaal op ons werk het jaar af om er volgend jaar weer met frisse energie tegenaan te gaan. Bij Tjellens nemen wij dit nogal letterlijk: Wij nemen afscheid van een collega en begroeten een nieuwe. Er gaat een deur dicht en er gaat er eentje open.

De dichte deur

Twee maanden geleden vertelde onze collega Erik dat hij een nieuwe uitdaging heeft gevonden en ons aan het einde van het jaar zou gaan verlaten. En dat moment is nu.

Erik werkte al twee jaar bij Tjellens toen ik startte. Bij onze eerste ontmoeting vond ik hem meteen een leuke, pittige jongen met de nodige bravoure. En dat sprak mij aan. In de twee jaar dat wij hebben samengewerkt heb ik Erik best goed leren kennen. We hebben ook het nodige meegemaakt in ons kleine team: verdrietige, maar ook enorm leuke dingen.

Wat ik ga missen aan Erik is zijn enorme gevoel voor humor. De woordgrappen vlogen ons dagelijks om de oren. Er zijn daardoor ook meerdere tranen gevloeid. En… wij spraken altijd in verschillende accenten met elkaar. Bijzonder grappig.

Maar naast deze gekkigheid mis ik straks een stabiele collega die altijd de grote lijnen blijft zien en anderen kan en durft aan te sporen op actie. Hij weet ook op een bijzonder sterke manier informatie op anderen over te brengen. Hij kan beeldend vertellen: een enorme gave.

Ik wil heel graag aan de nieuwe werkgever van Erik meegeven dat  jullie een zeer waardevolle nieuwe collega aan de haak hebben geslagen: Wees zuinig op hem.

Een open deur 

Het is misschien een open deur, maar nu er iemand weg gaat, komt er ook iemand weer terug.

Wij zijn blij dat wij per 7 januari Merel Dillerop mogen begroeten als collega. Een enthousiaste dame die de nodige reuring in ons team zal gaan brengen. Daarnaast is zij een professional en wellicht ook voor u een bekende in het recruitmentvak. Ook ik kende Merel al. Een dikke tien jaar geleden waren wij collega’s, weliswaar op afstand, maar dat maakt het niet minder leuk om weer samen te kunnen werken.

Merel: Wij heten jou van harte welkom in ons team en we gaan er een leuk, energiek en succesvol jaar van maken!

Een goede start

Voor iedereen die nu het jaar aan het afronden is: Succes met de laatste loodjes. Wij wensen u fijne feestdagen toe en natuurlijk een goede start van het nieuwe jaar. Met plezier helpen wij u in 2019 voort.

Wij wensen u alvast veel werkplezier toe in 2019 en hopen u snel weer te zien. Doet u de deur dan voor ons open?

Bianca ten Pas,

Senior Recruiter

Tjellens is een volwaardig strategisch recruitmentpartner voor technische functies. Een partij die met u meedenkt, u adviseert en ontzorgt. Wilt u weten wat Tjellens voor u kan betekenen in werving en selectie traject? Bel ons gerust op 074-7508818

Nieuwsgierig naar meer blogs van Bianca ten Pas? Lees ze hier.