fbpx

Blog: “Out of office en in my bed”

Ik ben even tijdelijk out of office en in my bed. Ik zag het al een aantal weken aankomen. Ik voelde mij futloos, had minder eetlust en zat gewoon niet zo goed in mijn “hum”. En gisteren van het één op andere moment: ziek.

Buiten

Ik heb gisteravond in het schemerdonker notabene nog blad geharkt. Ik dacht nog even lekker buiten bezig te zijn omdat dit volgens de geleerden gezond is. Toen ik binnenkwam en ging zitten, deed ineens mijn hele lijf pijn, kreeg ik hoest- en niesbuien en werd mijn neus omgetoverd tot een lopende kraan die niet meer uit kon. Wonderbaarlijk! Alsof je lichaam zegt: Zo, nu is de tuin weer netjes, dus nu kun je op “uit”.

Nog zoveel te doen

En ik heb nog zoveel te doen. Kandidaten wachten op antwoord, klanten moeten geholpen worden en er moet een blog online. Het komt dus niet zo lekker uit, meneer de bacterie-uitdeler!

Voordelen

Maar deze ras-optimist ziet ook voordelen. Net nu het de week van de werkstress is, ben ik dus gedwongen even rustig aan te doen. Naast wat kleine dingetjes die ik rustig aan af kan werken, ga ik de komende avonden op de bank om bij te tanken. Netflix heeft een goeie aan mij!

Daarnaast hebben ook externe partijen voordeel aan mijn “out of office en in my bed” periode.  Denk aan de papieren-zakdoekjes-industrie en de aspirientjes fabriek. Ik overweeg aandelen te nemen. Misschien moet jij dit ook eens doen.

Vervolg

Kandidaten en klanten, jullie weten dus nu hoe de vork in de steel zit. Je krijgt reactie, maar het duurt net iets langer dan je van mij gewend bent. En trouwe blog volgers, écht, volgende week krijgen jullie op vrijdagochtend gewoon weer een blog op je scherm. Dan ben ik weer “out of bed en in the office”.

 

Bianca ten Pas,

Senior Recruiter

Tjellens is een volwaardig strategisch recruitmentpartner voor technische functies. Een partij die met je meedenkt, jou adviseert en ontzorgt. Wil je weten wat Tjellens voor je kan betekenen in werving en selectie traject? Bel ons gerust op 074-7508818

Meer blogs van Bianca ten Pas lees je hier