fbpx

Tjellens op Business Festival 2017

Het Business Festival 2017 belooft een dag vol inspirerende sprekers die je nieuwe inzichten geven op het gebied van finance, personeel, marketing & sales, ICT en techniek. Een dag die je niet mag missen!

Key-note sprekers Business Festival 

De key-note sprekers van deze dag zijn Ynzo van Zanten (Tony Chocolonely), Richard van Hooijdonk (Trendwatcher), Marjolein ten Hoonte (Randstad) en mystery guest ‘Joost’.

Ynzo vertelt je meer over het innovatieve chocoladebedrijf waar hij voor werkt. Door slimme marketing toe te passen, bewijst hij continu hoe leuk en lucratief verantwoord ondernemen is. Richard van Hooijdonk zal ingaan op de toekomst waarin robots, drones, big data en the internet of things ons werk én privéleven zullen gaan beïnvloeden. Geen science fiction, maar een ware wake-upcall voor iedereen die deze sessie volgt.  Key-note spreker Joost houdt zijn identiteit nog geheim tot de presentatie. Hij is bekend als spreker bij diverse grote nationale en internationale bedrijven van Walt Disney en KLM tot het UWV. Zijn motto ‘Er zit altijd ergens een lichtknop’ is dan ook toepasbaar op iedere organisatie.

Kennissessie over recruitment & arbeidsmarketing

Bob van den Berg, eigenaar van Tjellens Loopbaan Professionals, zal als een van de sprekers op het gebied van personeel een kennissessie geven. Hij neemt je mee in de wereld van recruitment. Aan de hand van vijf basisstappen legt hij uit wat in deze tijd nodig is om zelf personeel te werven. Met meer dan twintig jaar ervaring in het recruitmentvak voor de technische industrie, weet hij als geen ander hoe te opereren in een krappe arbeidsmarkt. Heb je na afloop van de sessie of gedurende de dag vragen over recruitment en arbeidsmarketing, dan kun je zowel Bob als de andere collega’s van Tjellens vinden op het themaplein.

Your next Tjellens?

Sta jij op dit moment voor de uitdaging om je merk te versterken, nieuwe mensen te werven, meer resultaat uit social media te halen of ben je op zoek naar meer informatie over technische ontwikkelingen? Dan is dit zeker een dag voor jou! Kaarten voor deze dag kun je bestellen via de website van het evenement, www.deondernemer.nl/businessfestival. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Een ticket kost 125 euro, inclusief eten en drinken gedurende het hele festival. Heb je al een voucher ontvangen via een kennispartner, dan kun je deze eveneens verzilveren op de website van het Business Festival.

Praktische informatie

Datum: 20 april 2017

Tijd: van 14.00 tot 21.00 uur

Locatie: Vliegveld Twenthe

Adres: Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede

Website: https://www.deondernemer.nl/businessfestival