fbpx

In memoriam – Mariska Wahlen

Bijzondere mensen verdienen een bijzondere plek vinden wij. En bijzonder was Mariska voor ons. Daarom een ode op een speciale plek op onze website aan deze bewonderenswaardige dame. Iemand die ondanks haar slopende ziekte toch een bijdrage wilde blijven leveren aan de samenleving en in het bijzonder aan ons team.

De laatste jaren moeten zwaar zijn geweest voor Mariska; we kunnen het ons nauwelijks voorstellen. Op het moment dat zij bij ons aan de slag ging, wist zij al dat ze ziek was en niet meer beter zou worden. Toch koos ze er weloverwogen voor om door te werken. Ze stroomde in ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof was en wist zich in korte tijd onmisbaar te maken als marketing manager en product specialist. Met een tomeloze inzet wist zij projecten vlot tot een geslaagd einde te brengen. Haar kennis en kunde heeft zij op alle vlakken binnen ons bedrijf ingezet.

Als persoon was ze zeer betrokken bij de mensen om haar heen. Geen hulpvraag was haar te gek. Zo leende zij zelfs haar auto uit aan een collega zodat deze op vakantie kon. Ze was een fijne gesprekspartner, altijd scherp en oprecht. Haar advies kwam altijd vanuit het hart en met oog voor de gevoelens van anderen. Mariska hield van muziek, en draaide regelmatig de volumeknop van onze stereoset naar een hoger niveau.

Tot een paar maanden geleden kwam Mariska nog iedere keer naar het werk. Eind 2016 werd dit te zwaar. Zo nu en dan kwam ze nog op bezoek of hadden we telefonisch contact om elkaar toch op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in ieders leven. Op eerste paasdag, 16 april 2017, is ze overleden. We herdenken haar in stilte en met respect.

 

Maris, bedankt voor alles!