fbpx

Nieuwe collega komt ons team versterken!

Sinds 1 oktober is Bianca Ten Pas in dienst gekomen bij Tjellens als senior recruiter. Intensief persoonlijk contact is Bianca op het lijf geschreven, en dat past heel goed bij de Tjellens filosofie. Wij kijken nog meer naar de mens dan naar het CV. Naast de technische vaardigheden en competenties valt of staat de juiste match ook met een “klik”. Haar werkervaring, onder andere als HR adviseur, zorgt ervoor dat ze zich goed kan verplaatsen in de wensen en behoeften van zowel de klant als de kandidaat, en daarmee de juiste mens op de juiste plek weet te krijgen.

Bianca:

“Werk draagt bij aan het welzijn van mensen. Ik mag in mijn werk mijn passie inzetten om mensen te bemiddelen naar de juiste plek.
Het is mooi om bij te kunnen dragen aan een wereld waarin mensen werkplezier ervaren, kansen grijpen en hun talenten en creativiteit benutten.
Inmiddels heb ik bijna 10 jaar ervaring opgedaan in het P&O vak, alsook in de begeleiding en bemiddeling van mensen. Een prachtige job waar ik iedere dag weer energie van krijg! ”

 

We zijn blij met deze uitbreiding van ons team!

Nieuwe collega senior recruiter bij Tjellens, Bianca ten Pas