fbpx

Partner Tjellens wint Recruitment Tech Award

Samenwerkingspartner OnRecruit heeft afgelopen week de Recruitment Tech Award gewonnen voor ‘Best tooling’.  Onder het applaus van ruim 300 aanwezigen op het Recruitment Tech Event in Utrecht, ontvingen zij de prijs uit handen van de vakjuryvoorzitter.

De Recruitment Tech Award wordt ingezet om organisaties op te roepen om hun meest innovatieve recruitmenttool of praktijkcase te delen met anderen. De kennis, ervaring en nieuwe inzichten die hiermee gepaard gaan , kunnen weer relevant zijn voor andere organisaties. Dit jaar kreeg de vakjury 24 inzendingen te verwerken. De jury heeft hieruit vijf cases en vijf tools geselecteerd voor de voorselectie. Deze tien inzenders mochten zich presenteren aan de jury. De jury nomineerde vervolgens drie partijen per categorie, waarna het publiek via stemmen de winnaar mocht bepalen. OnRecruit wist de award in de wacht te slepen vanwege hun online oplossing op het gebied van analytics, marketing en nurturing.

Samenwerking met Tjellens

Ook bij Tjellens wordt (via het recruitment softwareprogramma Gini Recruit) gebruik gemaakt van de online tooling van OnRecruit.  “We zien de recruitmentsector steeds meer bewegen richting de marketing”, geeft eigenaar Bob van den Berg aan. “Als organisatie willen wij met de markt mee kunnen bewegen en innovatief zijn. In de technische sector waarin wij opereren zijn de kandidaten steeds schaarser, dus je moet op zoek naar andere wegen om de potentiële kandidaat te bereiken. Een van de middelen die wij hiervoor inzetten is de tooling van OnRecruit. ”

Meer weten over de mogelijkheden die Tjellens in kan zetten om kandidaten te vinden voor jouw vacature? Neem contact met ons op!