fbpx

Sporten met korting!

Gezonde en vitale medewerkers zijn voor iedere organisatie belangrijk. Dat realiseren we ons ook bij Tjellens. Daarom hebben wij voor onze medewerkers een speciale arbeidsvoorwaarde gecreëerd: sporten met korting!

Als deelnemer aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om met een fikse korting te sporten bij een fitnesscentrum in de buurt. Het abonnementsgeld wordt verrekend met het bruto salaris, wat een belastingvoordeel van gemiddeld 40% oplevert. Medewerkers kunnen kiezen uit ruim 2000 fitnesslocaties door heel Nederland. Ook zijn er een aantal zwembaden aangesloten. Bij de fitnesscentra kan vaak gekozen worden uit diverse sporten als spinning en bodypump, of men kan gewoon vrij trainen met behulp van de aanwezige middelen. Kijk op de website van de sportschool van jouw keuze voor de mogelijkheden.

Gebruik maken van dit aanbod?

Vaak kun je bij de sportschool van je keuze eerst een gratis proefles volgen om een indruk te krijgen van het fitnesscentrum en de sportinstructeurs. Overtuigd? Schrijf je dan in via de website www.mijnfitnessplan.nl. Ben je een medewerker in dienst van Tjellens, dan krijg je een code waarmee je kunt inloggen om in aanmerking te komen voor de korting. Heb jij een andere werkgever? Attendeer je werkgever dan op de mogelijkheid om ook deel te nemen aan het fitnessplan. Ook als je nu al sport bij een van de deelnemende fitnesscentra, kun je gebruik maken van het aanbod.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je kijken op de website van de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor ons verzorgt, www.bedrijfsfitnessnederland.nl. De Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur via klantenservice@bfnl.nl of telefonisch op 0513 – 633 111.