fbpx

Jouw vacature op de beurs

Op 19, 20 en 21 september kun je tijdens de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) Hardenberg weer contacten leggen, inspiratie opdoen en kennis delen met professionals uit de technische maakindustrie. Ook Tjellens is te vinden op deze beurs waar een breed technisch georiënteerd publiek jaarlijks weer de weg naartoe weet te vinden. Met de nieuwste vacatures en een eigen innovatief product: de Take Away.

Kennisprogramma

Op het bruisende Demoplein van de beurs tonen exposanten hun innovaties en worden demonstraties gegeven aan de hand van werkende machines. De beurs biedt daarmee een uitstekende mogelijkheid om snel op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Maar de beurs biedt meer. Een ander onderdeel van het beursprogramma is namelijk het Kennistheater. Hier worden lezingen en demonstraties gegeven. Zo biedt Mechatronica & Machinebouw iedere dag een volledig kennisprogramma. Thema’s als Smart Industry, Food Industry en Artificial Intelligence worden uitgebreid besproken.

Ook andere sprekers betreden het toneel van het Kennistheater. Zo zal op dinsdag 19 september  Marcel Morsing van MaxGrip B.V. de eerste beursdag starten met een lezing ‘Operational Excellence en Asset Management’. Wat zijn je belangrijkste assets? Hij zal duidelijk maken waarom niet de mensen, maar de juiste mensen zo belangrijk zijn voor een organisatie.

Jouw vacature naar de beurs

Bij Tjellens beseffen wij natuurlijk maar al te goed hoe belangrijk de juiste mensen in een bedrijf zijn. Dit is waar wij dagelijks aan werken, ook tijdens onze aanwezigheid op de vakbeurs. Wij brengen onze vacatures mee en gaan op zoek naar potentiële kandidaten onder de bezoekers. Bezoekers die gezien hun achtergrond en interesses zeker aansluiten bij onze technisch georiënteerde klanten. Heb jij ook een vacature in de technische branche die je graag onder de aandacht wilt brengen? Neem dan nú contact met ons op!

Recruitment via moderne technologie

Op de beurs zullen wij ook uitleg geven over ons eigen innovatieve product:de Take Away. Met het Tjellens Take Away-pakket nemen wij het volledige werving- & selectieproces uit handen. En dat alles voor maar € 1499,-!

Sinds 1 september hebben we echter ook een nieuw concept: de Take Away Plus. Net als onze klanten merken we namelijk dat het belangrijk is om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen in de techniek. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld meer online marketingmogelijkheden voor jouw vacature bieden door retargeting. Meer weten over onze innovatieve wijzen van recruitment? Bezoek ons op de beurs op standnummer 125 of neem contact met ons op!

Jouw nieuwe baan op de TIV?

Ben je juist op zoek naar een (andere) baan in de techniek, dan nodigen wij je graag uit om ons te bezoeken op de beurs! Je kunt ons vinden op standnummer 125. Kun je de TIV helaas niet bezoeken, kijk dan eens naar de vacatures op onze website of maak gebruik van de open inschrijving.

 

Bezoek ons op de TIV Hardenberg op standnummer 125!

Waar: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 Hardenberg

Wanneer: 19, 20 en 21 september

Tijd: elke dag van 13.00 tot 21.00 uur

Meer informatie: http://bit.ly/2g1tRtN

Kaarten bestellen (gratis): http://www.evenementenhal.nl/tiv-hb