Chris Lemmens

Chris Lemmens

Loopbaancoach Senior Recruiter Consultant

Heb je een vraag?

Vul het formulier in en Chris Lemmens reageert op werkdagen binnen 24 uur.

Stel een vraag

  Chris Lemmens is bijna zijn volledige loopbaan actief in het veld van in-, door- en uitstroom van personeel en kan wel gezien worden als een specialist op het gebied van de ‘employee lifecycle’.
  Gegroeid vanuit de werving selectie naar executive search naar (team)coaching en het organiseren of optimaliseren van deze activiteiten binnen een organisatie om aan de organisatie kant zijn bijdrage te leveren.
  Hij adviseert, organiseert maar voer ook zelf projecten uit en schakelt daarbij zijn netwerk in om tot een best passend antwoord voor de vraag te komen.

  Van nature is hij bovenmatig geïnteresseerd in HR-technologie en heeft in de loop van de afgelopen jaren hierin veel kennis opgebouwd en zijn netwerk uitgebreid.

  Hij richt zich met name op de (groot) mkb bedrijven met een overmatige vertegenwoordiging van technische en IT-organisaties. Vanwege zijn interesse en ervaring binnen het mkb segment heeft hij zich ook aangesloten bij de Growthfactory waar hij zijn kennis en kunde inbrengt.

  Vanuit zijn woonplek nabij Arnhem maakt hij meer dan geregeld een rondje op zijn racefiets of wandelt hij met de honden door de bossen. Verder is hij actief als vrijwilliger bij sport en serviceclubs


  Specialiteit
  : ondernemersvragen, recruitment, loopbaan coaching, outplacement, ODC, TMA en Big 5.

  Interesses: HR-innovaties, wielrennen, gravel rijden, duiken en zijn honden.