Welkom bij Tjellens Academy

Tjellens Academy is een initiatief van Bob van den Berg managing director van Tjellens Loopbaan Professionals. Het programma omvat (netwerk)activiteiten, lezingen, workshops en trainingen. Het doel is verbinden, door het delen van kennis, partijen bij elkaar te brengen, nieuwe ontwikkelingen delen, etc. Wil je actief meebewegen in het programma? Neem dan contact met ons op. Welkom bij de Tjellens Academy!

Netwerken: to-do or to-don’t??
Alles draait om het opbouwen van relaties. Toch is het niet iedereen gegeven om goede relaties op te bouwen en om er rendement uit te halen. Netwerken begint met het luisteren, en vervolgens het vertalen van ideeën of diensten naar de behoefte van de markt. Daarvoor moet je de markt wel vinden en, niet geheel onbelangrijk, wil je dat de markt jou bereikt. Lees meer…


Tjellens ontwikkeladvies
De overheid stelt subsidies beschikbaar voor het Tjellens Ontwikkeladvies, dat zich richt op vitaliteit en gezond blijven werken tot aan je pensioen. Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 december 2020 weer kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Het doel is inzicht krijgen in de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn. Wil jij ook gebruik maken van deze subsidie-regeling? Lees meer..


Safe this date 22 september 2020: De eerste contouren van WAB en meer…
Samen met KienhuisHoving advocaten en notarissen, Cirqon – een leven dat werkt! en Gini Recruit organiseren wij een interactief event, waarbij de eerste contouren van de WAB worden besproken.
Verder komen ook actualiteiten aanbod in reactie op de miljoenennota die gepresenteerd is op Prinsjesdag. Er zijn ook ontwikkelingen m.b.t. de NOW 2.0. Wat kunnen we daaruit concluderen en volgt er in het najaar ook nog een NOW 3.0? Lees meer…


Mijn Tjellens Campagne
Er liggen geweldige kansen voor bedrijven die vooral nu het juiste personeel willen werven. Met ons concept Mijn Tjellens Campagne werf je binnen no time de juiste werknemer voor openstaande vacatures. Recruitment ervaring in combinatie met AI (artificial intelligence) en BIG DATA oplossingen bieden mogelijkheden sneller en goedkoper te werken. Deze workshop is gericht op HR managers en Afdelingsmanagers met als doel ontwikkelingen in de markt toe te lichten en ervaringen te delen. Lees meer…


assessments en trainingen

Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

Assessments en Testen
Mijn Tjellens Campagne

Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

Meer informatie
outplacement

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

Meer over loopbaanbegeleiding
werving en selectie

Werving en Selectie

Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

Bekijk de mogelijkheden
recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden: RPO

Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

Meer over RPO
take away tjellens

Tjellens Take Away

Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

Dit is Take Away
executive search

Executive Search

Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

Meer over Executive Search