Ontwikkeladvies 45+

Een gratis ontwikkeladvies voor 45 plussers door subsidie van de overheid.

Je bent 45+ en….

Vanuit de overheid is er subsidie beschikbaar voor een gratis Ontwikkeladvies45+ gericht op vitaliteit en gezond blijven werken tot aan je pensioen. Het Ontwikkeladvies45+ of ook wel Ontwikkeltraject genoemd is voor iedere werkende van 45 jaar of ouder en kan in 2019 gratis advies (middels subsidie) krijgen van een loopbaanadviseur. Om voor het Ontwikkeladvies45+ in aanmerking te komen ben je 45+ , je werkt full-time of in ieder geval minimaal 12 uren per week, je hebt een gezin en in je vrije tijd vul je met je gezin en met leuke hobby’s. Kortom a bussy live, er is altijd wat te doen. Juist nu is het goed om af en toe stil te staan en je te realiseren wat je allemaal bezighoudt. Wil je dit tot je pensioen blijven doen of heb je ambities en wensen? En hoe ga je die ambities realiseren? Het Tjellens Ontwikkeladvies45+ kan je hierin helderheid geven.

Het volgende nemen we onder de loep:

  • Is mijn salaris nog marktconform?
  • Wat zijn mijn kansen / mogelijkheden als ik iets anders zou willen?
  • Welke bedrijven in de regio zijn interessant voor mij / Welke werkgevers passen bij mij?
  • Het is lang geleden dat ik heb gesolliciteerd dus hoe verloopt een sollicitatiegesprek tegenwoordig?
  • Is mijn cv nog op orde?
  • Is een opleiding voor mij nog relevant? En welke opleiding zou dan het beste bij mij passen?
  • We nemen je persoonlijkheid onder de loep d.m.v. een wetenschappelijk onderbouwd assessment, klik hier voor meer informatie.

Mogelijk heb jezelf zaken die je onder de aandacht wilt brengen? De uitgebreide rapportage voorziet in een persoonlijk ontwikkelplan waarmee je, eventueel onder begeleiding van jouw Tjellens Loopbaanbegeleider, aan de slag kunt. Hieronder lees je hoe je in aanmerking komt voor het Tjellens Ontwikkel-advies.

Hoe werkt Tjellens Ontwikkel-advies

Het Ontwikkeladvies45+ is gratis maar hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. Zo moet je 45 jaar of ouder zijn en minimaal 12 uur in in de week werkzaam zijn bij een werkgever (aantoonbaar met loonstrook) Ben je werkloos, kun je vanwege ziekte niet werken of zit je in een reorganisatie- of ontslagregeling dan heb je geen recht op subsidie voor dit traject. In dat geval is het mogelijk een Assesmenttraject te volgen. Meer informatie hierover vind je hier.

Hoe gaat het Tjellens Ontwikkel-advies in zijn werk?

Na je aanmelding dienen wij voor jou de subsidie-aanvraag in. We starten met een introductie gesprek en vervolgens naar wat je nu doet, wat je kunt, maar ook wat je leuk lijkt om te doen. Verder maakt een assessment onderdeel uit van het Ontwikkel-advies. De Loopbaan adviseur helpt je om nieuwe plannen in gang te zetten. Je ontvangt een verslag van de gesprekken, een rapport van het Assessment en je hebt zelf een actie-/ ontwikkelplan geschreven waarmee je aan de slag kunt. Hier kun je je aanmelden.

Ik kom niet in aanmerking voor het Tjellens Ontwikkel-advies maar ik wil wel advies

Je wilt aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling werken, maar je voldoet niet aan de alle voorwaarden voor het gesubsidieerd ontwikkel-advies? Dan zijn er andere wegen die naar Rome leiden, bijvoorbeeld door assessment te gaan doen. Hierin ontdek je welke capaciteiten, talenten en voorkeuren je hebt.
Samen bepalen we welk assessment het best bij je past. Voor het assessment krijg je per mail een uitnodiging. Het assessment wordt online afgenomen. De resultaten worden teruggekoppeld middels een persoonlijk gesprek met een NIP geregistreerde Loopbaanspecialist. Je ontvangt een rapportage van de uitkomst van de test. Onze assessments.