fbpx

Aan het werk via Tjellens

Bij Tjellens hebben klanten de mogelijkheid om iemand direct in dienst te nemen, maar ze kunnen ook kiezen voor detachering. Via een detacheringsovereenkomst ga je dan aan het werk bij onze klanten, veelal internationale bedrijven op het gebied van techniek en ICT.

Hierbij treed jij zelf in loondienst bij Tjellens, en wij plaatsen (detacheren) jou bij de klant voor een afgesproken periode (vaak een half jaar of een jaar). Je valt onder de operationele leiding en toezicht van de manager van de afdeling waar je komt te werken.

Het gebeurt regelmatig dat deze periode verlengd wordt, zodat je echt onderdeel wordt van het team, en je echt het idee hebt dat je medewerker bent.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van klanten die gebruik maken van gedetacheerden, zodat we werk voor jou praktisch kunnen garanderen.

Je bent in dienst bij Tjellens en krijgt dus gewoon uitbetaald bij ziekte, doet aan pensioenopbouw en overige arbeidsvoorwaarden die voor Tjellens-personeel gelden.

Aan het begin van je carrière kan de keuze voor detacheren een hele goede zijn. Zeker als je houdt van flexibiliteit. Je krijgt in korte tijd veel werkervaring bij verschillende bedrijven en maakt veel bedrijfsculturen mee. En je krijgt een uitgebreid netwerk. Door te kiezen voor detacheren bouw je op veel vlakken een voorsprong op ten opzichte van mensen die bij één werkgever blijven.

Dé ideale manier om snel veel werkervaring op te doen

Voor als je van verandering houdt

Voor als je de zekerheid van een contract zoekt