fbpx

Werving & Selectie

Werving

Bij personeelswerving staan ons een groot aantal tools ter beschikking. Tjellens heeft ruime ervaring met de meer traditionele middelen, maar loopt ook voorop met de nieuwste (geautomatiseerde) recruitmenttools voor werving en selectie. In de huidige tijd zijn deze middelen onmisbaar. De markt is weer aan het evolueren naar een kandidatenmarkt en dan kunnen we met onze middelen heel diep zoeken en de juiste kandidaten vinden.

We ontwikkelen een recruitmentcampagne op maat voor u. Per vacature inventariseren we welke wervingskanalen het beste resultaat zullen opleveren en zorgen dat de vacature daar gepubliceerd wordt. Afhankelijk van uw organisatie en het gevraagde profiel zetten we een combinatie van de volgende middelen in:

  • Digitaal werven of Het Nieuwe Werven
  • Personeelsadvertentie
  • Headhunting
  • Klantportaal

Overtuigd dat we zijn van onze werkwijze geldt voor nieuwe klanten: no cure, no pay!

Selectie

Na de werving van mogelijk geschikte kandidaten volgt het selectieproces. Kandidaten worden door ons voorzien van een uitgebreid en altijd up-to-date ‘track-and-trace’-systeem. Kandidaten die niet worden meegenomen in het vervolgproces krijgen direct bericht. Onze recruiters nodigen potentiële kandidaten uit voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor of bij uw organisatie. Samen met u evalueren we de gesprekken.

Indien gewenst kunnen we de kandidaten onderwerpen aan een assessment.

Detachering

Bij detacheren neemt Tjellens de betreffende kandidaat in dienst. De kandidaat werkt voor een bepaalde periode bij uw bedrijf. Wij begeleiden hem of haar vanaf het begin tot het moment dat u hem of haar zelf in dienst neemt, en eventueel ook daarna in de vorm van jobcoaching. Door middel van detachering kunt u een flexibele schil creëren.

Competentieprofiel

Weet u welke competenties horen bij een bepaalde functie?

En weet u in het sollicitatiegesprek ook de juiste vragen te stellen aan uw sollicitant om juist deze competenties te toetsen?

 

Wij stellen graag een profiel voor u samen, inclusief een overzicht met vragen die u kunt stellen aan de sollicitant!

Recruitment 3.0

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is de meest innovatieve manier om de wervingsprocessen te managen. We vertellen u er graag meer over.