Lente Vibe

Privé: Bianca ten Pas 11/18/2019

Het is gelukt! We hebben de winter weer overleefd: Het is lente! De eerste zonnestralen hebben zich laten zien en direct is het merkbaar: wij bevinden ons in een lente vibe. Mensen hebben weer volop lentekriebels en de natuur komt weer in beweging.


Genieten

Ik vind het heerlijk! Als je ’s ochtends wakker wordt, hoor je de vogeltjes fluiten. Het is ’s ochtends weer eerder licht en ’s avonds gaan de gordijnen wat later dicht. Het feit dat de zon weer schijnt en de temperaturen oplopen, daar kan ik enorm van genieten. En ik ben niet de enige. Mensen lijken vrolijker en toegankelijker en het geeft simpelweg meer energie.


Natuur

Niet alleen de mensen worden positief beïnvloed door de beginnende zonnestralen. Overal zie je de krokussen en sneeuwklokjes de grond uit schieten. De vaste planten in de tuin lopen alweer uit en de eerste knoppen zijn gespot aan de struiken. Het begin is er: Zalig!


Watervogels

In de vijver rondom ons kantoor zijn de waterhoentjes en futen ook alweer druk in de weer. Met alle geluid van dien: Heel vermakelijk! Naast ons pand is onze buurtzwaan alweer een nest aan het bouwen. Hopelijk zwemmen er over een paar maanden weer een paar pluizige bolletjes langs het raam.


We lopen voor

De natuur loopt echter wel een aantal weken voor op schema, aldus bioloog Arnold van Vliet. Jammer nieuws voor hooikoorts patiënten want die tijd komt er ook weer aan. Maar misschien kunnen de door Arnold ontwikkelde tools je deze periode doorhelpen.


Nieuw

Maar laten we er in ieder geval flink van genieten van alle nieuwe blaadjes aan de bomen, de nieuwe scheuten aan de planten en de lammetjes, kuikentjes en kalfjes die straks weer rondhuppelen. Misschien inspireert dit nieuwe leven jou om ook in jouw organisatie nieuwe zaadjes te planten. Wie weet ontkiemen jouw nieuwe ideeën wel tot de nieuwe doorbraak van dit jaar! Kortom: geniet en maak gebruik van deze lente vibe!

Bianca ten Pas,

Senior Recruiter


Tjellens is een volwaardig strategisch recruitmentpartner voor technische functies. Een partij die met je meedenkt, jou adviseert en ontzorgt. Wil je weten wat Tjellens voor je kan betekenen in een werving en selectie traject? Bel ons gerust op 074-7508818

Ben je nieuwsgierig naar meer blogs van Bianca? Lees ze hier.