fbpx

Ons aanbod van diensten

We helpen u graag bij uitdagingen in:

Recruitment

Tjellens kenmerkt zich door haar professionaliteit en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt. We bemiddelen al vijftien jaar mensen voor met name technische en ICT gerichte functies. Door ons uitgebreide netwerk en het grote kandidatenbestand weten we snel en effectief invulling te geven aan uw recruitmentvraagstukken.

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven in een dynamische omgeving. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacement.

Headhunting

Executive Search passen we toe bij het zoeken naar zeer specifieke kandidaten. Het gaat veelal om de hogere functieprofielen in technisch georiënteerde organisaties. We benaderen kandidaten die niet, of slechts latent, op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Discretie is het sleutelwoord.

Coaching

De juiste persoon op de juiste plek. Dit motto staat centraal bij alle diensten van Tjellens. Coaching is daarbij een wezenlijk onderdeel. Of dit nu een individuele medewerker betreft, of een afdelingsteam. We hebben goed gekwalificeerde coaches in dienst, met een uitgebreid pakket aan coachingsmiddelen.

Consulting

Het flexibiliseren van organisaties is één van onze specialismen. Met name als het gaat om middelbaar en hoger personeel. De doelstellingen van uw organisatie vormen de basis voor ons plan van aanpak.

Assessments

Bij Tjellens maken we bij recruitment en outplacement veel gebruik van assessments. Maar ook individuen kunnen bij ons terecht voor assessments. We zijn gespecialiseerd in Fairbase Sense en JTI, en maken bij teamontwikkeling gebruik van het Teamkompas.