Contact

  Tjellens LP Oost

  Jan Tinbergenstraat 154
  7559 SP Hengelo

  Bob van den Berg
  074 – 750 88 18
  Ons kantoor in Hengelo
  Open in google maps

  KvK 08158439
  Btw 817.84.3036-B01

  Tjellens LP Noord

  Koningsburg 25
  8702 BB Bolsward

  Douwe Wielsma
  06 – 24 08 87 52
  douwe.wielsma@tjellens.nl
  Open in google maps
  Responsible Disclosure

  assessments en trainingen

  Assessments en Trainingen

  Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

  Assessments en Testen
  Mijn Tjellens Campagne

  Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

  In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

  Meer informatie
  outplacement

  Outplacement

  Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

  Meer over loopbaanbegeleiding
  werving en selectie

  Werving en Selectie

  Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

  Bekijk de mogelijkheden
  recruitment uitbesteden

  Recruitment uitbesteden: RPO

  Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

  Meer over RPO
  take away tjellens

  Tjellens Take Away

  Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

  Dit is Take Away
  executive search

  Executive Search

  Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

  Meer over Executive Search
  Madeline Bruin

  Madeline Bruin-Treffers Sales Manager

  Beste Bob, nogmaals enorm bedankt voor je coaching, hulp en persoonlijke noot die je aan het geheel hebt gegeven!

  Mentink

  Marco Projectmanager | Senior hardware engineer | Software engineer

  Wat mij bij Tjellens een erg goed gevoel geeft is de persoonlijke aandacht en begeleiding die je er krijgt. Jij wordt centraal gesteld. Er word echt goed gekeken naar waar jouw ambities liggen en naar datgene wat het best bij jou past... en wat niet!

  wilfred boesveld

  Wilfred Boesveld Vice President Technical Engineering at Bosch Security and Safety Systems

  "Hoi Bob, hoe kan ik jou vergeten… (hoe hard ik dit ook probeer, dat gaat me niet lukken). Ik hoop jou weer vaker te zien / horen, als je jouw grenzen richting Eindhoven verlegt".

  Ruben Zieverink

  Ruben Zieverink Manager

  Wij hebben het persoonlijke, professionele, directe en natuurlijk humoristische contact met Bianca als zeer prettig en waardevol ervaren! Ze heeft ons geholpen met het vinden, maar vooral binden van een aantal nieuwe (technische) collega’s. Wij kunnen een samenwerking met Bianca / Tjellens absoluut aanraden! – SafanDarley

  Koen van Wijk

  Koen van Wijk Business Intelligence Consultant

  "In het mooie pand van Tjellens voel je je direct op je gemak. Onder het genot van een lekker kopje koffie vond ik vooral de persoonlijke benadering opvallend. Het gaat er bij Tjellens om dat ze eerst jou als persoon leren kennen. Op basis daarvan word gekeken wat voor soort bedrijf bij je zou passen. De betrokkenheid van de recruiters is groot. Ik kreeg nog regelmatig een berichtje met de vraag hoe het gaat en of alles bevalt. Hierin vind ik Tjellens onderscheidend en ik zou ze zeker aanraden"!

  Eelo Gitz

  Eelo Gitz CEO Wiefferink

  Voor praktisch alle acties die we nemen of genomen moeten worden om ons personeelsbestand verder te professionaliseren in vervangende, aanvullende of uitbreidende zin vallen wij terug op de prettige en professionele hulp van Tjellens. Prettig omdat de communicatie altijd flitsend gaat en zowel reactief als proactief is. Prettig omdat dankzij meedenken en helpen evalueren we iedere keer tot goede resultaten komen en goede inzagen in persoonlijkheden van onze mensen en kandidaten. Professioneel omdat op alle vlakken en in alle geledingen van hun en onze organisatie communicatie mogelijk is en vlekkeloos verloopt.