Onze werkwijze

Sollicitatie

Je hebt een mooie vacature gezien op onze website en stuurt ons je sollicitatie. Wij beoordelen alle reacties en selecteren de professionals die bij de functie en het bedrijf passen.

Oriënterend gesprek

Pas jij bij de functie en het bedrijf, dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek op ons kantoor in Hengelo of Bolsward. Tijdens dit gesprek vertellen we je uitgebreid over de functie en het bedrijf en willen we alles van jou weten. Ook leuk: met onze virtual reality bril bezoek je alvast je nieuwe werkplek.

Assessment

Hebben we meer informatie nodig of wil je zelf meer weten over wie je bent, je waarden en je ambities, dan gebruiken we daarvoor een assessment. Hiermee krijgen we allebei meer inzicht in jouw kracht. Wie ben je, wat drijft je, waar ligt jouw kracht en waar haal je plezier uit? We ontdekken wat jij echt zoekt in een baan.

Voorstellen aan de opdrachtgever

Blijkt uit ons oriënterend gesprek dat jij prima past bij het bedrijf en ben jij ook enthousiast over de functie, dan bespreken we jouw sollicitatie met de opdrachtgever. Vaak stellen we meerdere kandidaten voor waaruit de opdrachtgever een selectie maakt.

Eerste gesprek

Als ook de opdrachtgever enthousiast is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de opdrachtgever. Vaak zitten wij daarbij ook aan tafel. Na afloop ontvang je van ons een terugkoppeling over het gesprek.

Assessment

Bij sommige functies vraagt de opdrachtgever of je een assessment wilt doen. Het assessment vindt plaats op ons kantoor. De resultaten van het assessment delen we met jou en, na jouw toestemming, met de opdrachtgever. Zo’n test levert waardevolle inzichten op voor de opdrachtgever en jezelf.

Tweede gesprek

De opdrachtgever wordt steeds enthousiaster en ook jij ziet het zitten. We maken een afspraak voor een tweede gesprek bij de opdrachtgever. We gaan dieper in op de inhoud van de functie, misschien krijg je een rondleiding en je bespreekt de arbeidsvoorwaarden. Je nieuwe baan komt steeds dichterbij. Voel je de klik?

Start van je nieuwe baan, gefeliciteerd!

Je start met je nieuwe baan, gefeliciteerd! We zijn blij dat we de goede match voor je konden maken. We houden contact. Veel werkplezier gewenst!

Zoek jij een uitdagende baan in de techniek, maar staat er nu geen leuke vacature voor je tussen? Schrijf je dan vrijblijvend in. We bekijken jouw CV en houden je op de hoogte van nieuwe kansen. Zien we direct mogelijkheden, dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek. Stuur je mail met CV naar info@tjellens.nl Welkom bij Tjellens Loopbaan Professionals.