Bob van den Berg Tjellens profielfoto

Bob van den Berg

Senior Recruiter Executive Search Loopbaanadvies Assessments

Heb je een vraag?

Vul het formulier in en Bob van den Berg reageert op werkdagen binnen 24 uur.

Stel een vraag

  Bob van den Berg heeft met zijn jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling en bedrijfsadvisering bij ondermeer Cluster, Stork Mobiel en Xelios, een specialisatie op het gebied van bedrijfsflexibilisering en flexibiliseringsconcepten. Ruim veertien jaar geleden is hij daarom gestart met zijn eigen recruitmentbureau, Tjellens Loopbaan Professionals. Komend uit de technische branche en met een engineering-diploma op zak, koos hij voor klanten in de technische sector. Bekijk hier het LinkedIn profiel van Bob.

  Bob is ervaren in zowel advisering, implementatie als uitvoering. Zo heeft hij recruitment- en flexibiliseringsconcepten ontwikkeld voor onder meer:

  • Stork (diverse werkmaatschappijen)
  • Benchmark (voorheen Philips)
  • Zeton
  • Flowserve


  In zijn vrije tijd pakt Bob geregeld de fiets uit de schuur om in rap tempo het Twentse landschap te doorkruizen. Op zijn fiets komt hij vaak op de meest innovatieve ideeën om de recruitmentbranche nieuw leven in te blazen. Of dit nu is voor Tjellens, of voor zijn andere onderneming Gini Solutions, een bedrijf dat maatwerk software-oplossingen (Gini Recruit) voor recruiters en HR-adviseurs biedt.
  Vanuit de dagelijkse praktijk heeft hij samen met zijn collega’s het meest moderne en innovatieve recruitment platform ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse markt van Recruiters voor het midden en hogere segment.


  Specialiteit
  : ondernemersvragen, recruitment, persoonlijkheidstesten en assessments (WpD, JTI, Fair Base)

  Interesses: (technische) innovaties, wielrennen, MTB-en, veldrijden en squash.