Haije Wout Tjellens Gini

Haije Wout Swart

Consulent Marketing Office Manager

Heb je een vraag?

Vul het formulier in en Haije Wout Swart reageert op werkdagen binnen 24 uur.

Stel een vraag


Haije Wout is een nuchtere Tukker met een flinke dosis Fries bloed. Zijn creatieve roots liggen in de muziek, het passend onderwijs en de entertainmentbranche. Zo deed hij ervaring op bij Het Gelders Orkest en Het Orkest van het Oosten (musicus). Bij BVIPM Entertainment hield hij zich bezig met sales én coaching en advies van artiesten & orkesten. Verder was hij docent in het passend onderwijs.

Een geweldige tijd die gevolgd werd door nog een bijzondere fase: Retail Manager bij ‘s lands grootste kruidenier. Je zou zeggen: dat is 180 graden de andere kant op… of toch niet helemaal? De klantbeleving versterken door, samen met je team, te zorgen voor kwalitatieve, creatieve en verrassende winkelbeleving: entertainment in de retail.


Aansluitend startte hij samen met een oud-studiegenoot een werving & selectie/ organisatiebureau in de culturele sector. En heeft hij trainers, leerkrachten, artiesten, het onderwijs en organisaties begeleidt bij het programmeren van passend onderwijs met trainingen, workshops, educatieve formats en de muzikale omlijsting voor uiteenlopende gelegenheden.

En nu werkt Haije Wout bij Tjellens Loopbaan Professionals in de functie van consulent, marketing en office manager. Ook adviseert hij relaties van Gini Recruit (zusteronderneming van Tjellens) over het gebruik van Gini bij werving- en selectietrajecten.


Specialiteit
: creatief, servicegericht klantcontact, verbinder, communicatie, marketing
Interesses: Bootcamp, Lesvos (the Greek way of living), Apple, BMW en whisky