Toine Boelens 

Recruiter I Sales I Arbeidsmarktcommunicatie

Heb je een vraag?

Vul het formulier in en Toine Boelens  reageert op werkdagen binnen 24 uur.

Stel een vraag

    Met meer dan een decennium ervaring in sales, recruitment en sourcing, is Toine Boelens een expert in het benutten van LinkedIn, het meest cruciale social media platform in onze sector. Gedurende de laatste vijf jaar heeft Toine zich grondig verdiept in dit medium en de beschikbare tools die het biedt. Zijn achtergrond in de duurzame sector bracht hem bij Tjellens, waar hij zijn expertise perfect kon inzetten voor onze klanten in de technische branche.

    Toine is bedreven in sourcing, het opzetten van LinkedIn-strategieën en het voeren van outbound campagnes om nieuwe kandidaten te vinden en te benaderen. Gezien de geavanceerde software en recruitmenttechnologie die Tjellens gebruikt, zoals het genereren van recruitment inbound campagnes, was het voor hem een natuurlijke keuze om bij ons team te komen.

    Buiten kantoortijden vind je Toine vaak op de golfbaan of geniet hij van zijn tijd in zijn favoriete steden: Amsterdam of ‘s-Hertogenbosch. Afkomstig uit ‘s-Hertogenbosch, is Toine een echte Bourgondiër die graag tijd doorbrengt op het terras of in een restaurant. Na geweldige ervaringen met collega Bob, besloot hij de handen ineen te slaan om samen het eerste team in Nederland te vormen dat gespecialiseerde inbound en outbound recruitment oplossingen biedt, uniek in ons land.

    Specialiteit: onbound en outbound recruitment, sales, recruitment en sourcing.

    Interesses: golf, stedentrips, culinair genieten