Tjellens Take Away

Werving en selectie voor een vaste prijs

Zelf nieuwe medewerkers werven kost tijd en vraagt inzicht in de markt voor technisch personeel. Want waar vind je die geschikte kandidaat in deze krappe arbeidsmarkt? Wij combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. En dat doen we voor een vaste prijs vanaf 1.500 euro (ex btw) per vacature. Dit pakket noemen we Tjellens Take Away.

Jij de regie, wij de uitvoering.

Het succes van het Tjellens Take Away concept is dat je als opdrachtgever de regie houdt en onze recruiters optreden als adviseur en uitvoerder. We kennen je organisatie goed of investeren tijd om jouw organisatie goed te doorgronden. Daardoor kunnen we efficiënt en effectief handelen. Je wervingsbudget wordt optimaal ingezet met als resultaat: de juiste mens op de juiste plek.

Hoe werkt Tjellens Take Away?

Onze aanpak bestaat uit:

  • Een vaste Tjellens recruiter die jouw bedrijf goed kent;
  • Het bespreken van jouw vacature en de eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen;
  • Het opstellen van het functieprofiel en de wervende vacaturetekst;
  • Advies over de mediakanalen om in te zetten bij de werving;
  • Publiceren van jouw vacature op verschillende mediakanalen, zoals op jullie eigen website of op bekende jobboards;
  • Jouw vacature onder de aandacht brengen bij kandidaten in ons uitgebreide netwerk;
  • Kandidaten te woord staan en selecteren: alle kandidaten benaderen we telefonisch. Niet geschikte kandidaten wijzen we zorgvuldig af;
  • Het plannen en uitnodigen van de kandidaten die je wilt spreken.

Deze aanpak zorgt ervoor dat je snel beschikt over een selectie goed gekwalificeerde mensen.

Extra werving nodig?

Mocht de geschikte kandidaat zich na twee weken niet hebben gemeld, dan kunnen we op basis van no-cure-no-pay actief personeel ‘hunten’ om alsnog aan je vraag te voldoen. Bij succes betaal je een gereduceerde werving en selectie-fee minus de voorinvestering die je al deed in het Tjellens Take Away pakket. Zo blijf je zelf in controle over het proces en de kosten.

Groot bereik tegen lage kosten.

Met de Tjellens Take Away heb je een groter bereik met verhoudingsgewijs lagere kosten dan bijvoorbeeld een personeelsadvertentie-campagne. Spreekt onze aanpak je aan? Laten we kennismaken. Maak direct een afspraak met onze recruiters.