Tjellens Academy: de eerste contouren van WAB en meer…

Op 1 januari 2020 werd de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Normaal gesproken zorgt dat al snel voor nieuwe rechtspraak en interessante uitspraken. Echter, door de Coronacrisis is de WAB enigszins op de achtergrond geraakt, omdat men met hele andere problematiek te maken heeft. Denk aan reorganisaties, de NOW (Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid) en misschien zelfs een onverwachte ontslaggolf.

Samen met Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen en Cirqon – een leven dat werkt! organiseren wij een informatief en interactief event, waarbij de eerste contouren van de WAB worden besproken. Daarnaast bespreken wij de actualiteiten naar aanleiding van Prinsjesdag. Uiteraard is er volop mogelijkheid voor discussie en vragen. Mocht je op voorhand al vragen hebben, stuur dan een e-mail naar Haije Wout Swart

Datum en locatie
Dit event vindt plaats op dinsdag 22 september 2020. Er worden twee sessies gepland: 1. 9.00 tot 12.00 uur en 2. 14.00 uur tot 17.00 uur. Locatie is de Supportgroep Lounge, Grolsch Veste, Colosseum 65 te Enschede.
Per 11 juni 2020: De ochtendsessie is volgeboekt dus je kunt je aanmelden voor de middagsessie.

Houdt rekening met elkaar
Het event wordt georganiseerd met inachtneming van de geldende landelijke (COVID-19) richtlijnen. We houden dus 1,5 meter afstand, we schudden geen handen, we hoesten en niezen in onze elleboog en er is desinfecterende handgel aanwezig, gebruik die bij binnenkomst en vertrek. Mocht je verkouden zijn, niezen, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan blijf je thuis.

Aanmelden
Wil je je alvast aanmelden? Klik dan hier of stuur een e-mail naar haijewout.swart@gini-solutions.com

Heel graag tot 22 september aanstaande.