Executive Search

Toptalent voor sleutelposities vind je niet zomaar. Dat vraagt een groot netwerk en zorgvuldige scouting. Wij werven topkandidaten voor jouw directie, management of senior staf. En ben je zelf toe aan een nieuwe werkomgeving bij een technisch bedrijf? Laat het ons weten want je bent welkom bij Tjellens Loopbaan Professionals.

Toptalent voor sleutelposities

Headhunting of Executive search? Een headhunter klink als een koppensneller. En dat zijn wij juist niet. Daarom noemen we het Executive search. Bij allebei draait het om het vinden van toptalent: de manager die het team beter laat samenwerken, de directeur die het bedrijf innoveert en naar een hoger plan tilt of de leidinggevende met CTO-kwaliteiten. Kortom de juiste mensen voor de sleutelposities in je bedrijf.

Hoe vind je die goede manager?

Vaak staan de topkandidaten die we zoeken niet ingeschreven bij een vacaturesite of bemiddelingsbureau. Hoe vind je ze dan? We hebben een uitgebreid netwerk en kennen veel professionals in de techniek. Ook zoeken we nieuwe talenten die bij jouw bedrijf passen. Onze recruiters wekken de interesse van de kandidaat en polsen discreet de ambitie en drijfveren.

Zelf op zoek naar een nieuwe topfunctie?

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Neem contact met ons op via (074) 750 8818 of neem contact op met één van de recruiters.