Welkom bij Tjellens Loopbaan Professionals

We staan voor je klaar!

Wij zijn Tjellens Loopbaanprofessionals

Tjellens is een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en personeelsbemiddeling. De Tjellens professionals stellen jou centraal: wie ben je, wat zoek je, wat kan je, wat wil je en hoe kun je dit realiseren…? Tjellens doet wat het zegt en zegt wat het doet. Kortom, Tjellens werkt!

Wij willen je graag ontmoeten, je kunt ons bereiken onder tel. 074 – 750 88 18 of e-mailadres info@tjellens.nl.

assessments en trainingen

Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

Assessments en Testen
Mijn Tjellens Campagne

Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

Meer informatie
outplacement

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

Meer over loopbaanbegeleiding
werving en selectie

Werving en Selectie

Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

Bekijk de mogelijkheden
recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden: RPO

Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

Meer over RPO
take away tjellens

Tjellens Take Away

Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

Dit is Take Away
executive search

Executive Search

Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

Meer over Executive Search
Part-time Recruiter?

Vind de Perfecte Parttime Recruiter voor jouw MKB-bedrijf.

Als directeur-eigenaar of HR manager van een MKB-bedrijf weet je hoe waardevol tijd is. Personeel vinden dat perfect past binnen je organisatie kan een uitdaging zijn, vooral als je dit naast je andere verantwoordelijkheden moet doen. Handig als je hierbij ondersteund kunt worden door een parttime recruiter. We bieden op maat gemaakte werving- en selectieoplossingen, speciaal voor MKB-bedrijven.

Meer over de inzet van een parttime Recruiter

Onze werkwijze

Tjellens zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek. We gebruiken niet alleen de meest moderne en innovatieve tools, maar maken ons daar ook persoonlijk sterk voor!

Meer over onze werkwijze

Sollicitatie

Je hebt een mooie vacature gezien op onze website en stuurt ons je sollicitatie. Wij beoordelen alle reacties en selecteren de professionals die bij de functie en het bedrijf passen.

Oriënterend gesprek

Pas jij bij de functie en het bedrijf, dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek op ons kantoor in Hengelo of Bolsward. Tijdens dit gesprek vertellen we je uitgebreid over de functie en het bedrijf en willen we alles van jou weten. Ook leuk: met onze virtual reality bril bezoek je alvast je nieuwe werkplek.

Voorstellen aan de opdrachtgever

Blijkt uit ons oriënterend gesprek dat jij prima past bij het bedrijf en ben jij ook enthousiast over de functie, dan bespreken we jouw sollicitatie met de opdrachtgever. Vaak stellen we meerdere kandidaten voor waaruit de opdrachtgever een selectie maakt.

Eerste gesprek

Als ook de opdrachtgever enthousiast is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de opdrachtgever. Vaak zitten wij daarbij ook aan tafel. Na afloop ontvang je van ons een terugkoppeling over het gesprek.

Tweede gesprek

De opdrachtgever wordt steeds enthousiaster en ook jij ziet het zitten. We maken een afspraak voor een tweede gesprek bij de opdrachtgever. We gaan dieper in op de inhoud van de functie, misschien krijg je een rondleiding en je bespreekt de arbeidsvoorwaarden. Je nieuwe baan komt steeds dichterbij. Voel je de klik?

Start van je nieuwe baan, gefeliciteerd!

Je start met je nieuwe baan, gefeliciteerd! We zijn blij dat we de goede match voor je konden maken. We houden contact. Veel werkplezier gewenst!

Assessment

Hebben we meer informatie nodig of wil je zelf meer weten over wie je bent, je waarden en je ambities, dan gebruiken we daarvoor een assessment. Hiermee krijgen we allebei meer inzicht in jouw kracht. Wie ben je, wat drijft je, waar ligt jouw kracht en waar haal je plezier uit? We ontdekken wat jij echt zoekt in een baan.

Assessment

Bij sommige functies vraagt de opdrachtgever of je een assessment wilt doen. Het assessment vindt plaats op ons kantoor. De resultaten van het assessment delen we met jou en, na jouw toestemming, met de opdrachtgever. Zo’n test levert waardevolle inzichten op voor de opdrachtgever en jezelf.

Madeline Bruin

Madeline Bruin-Treffers Sales Manager

Beste Bob, nogmaals enorm bedankt voor je coaching, hulp en persoonlijke noot die je aan het geheel hebt gegeven!

Mentink

Marco Projectmanager | Senior hardware engineer | Software engineer

Wat mij bij Tjellens een erg goed gevoel geeft is de persoonlijke aandacht en begeleiding die je er krijgt. Jij wordt centraal gesteld. Er word echt goed gekeken naar waar jouw ambities liggen en naar datgene wat het best bij jou past... en wat niet!

wilfred boesveld

Wilfred Boesveld Vice President Technical Engineering at Bosch Security and Safety Systems

"Hoi Bob, hoe kan ik jou vergeten… (hoe hard ik dit ook probeer, dat gaat me niet lukken). Ik hoop jou weer vaker te zien / horen, als je jouw grenzen richting Eindhoven verlegt".

Ruben Zieverink

Ruben Zieverink Manager

Wij hebben het persoonlijke, professionele, directe en natuurlijk humoristische contact met Bianca als zeer prettig en waardevol ervaren! Ze heeft ons geholpen met het vinden, maar vooral binden van een aantal nieuwe (technische) collega’s. Wij kunnen een samenwerking met Bianca / Tjellens absoluut aanraden! – SafanDarley

Koen van Wijk

Koen van Wijk Business Intelligence Consultant

"In het mooie pand van Tjellens voel je je direct op je gemak. Onder het genot van een lekker kopje koffie vond ik vooral de persoonlijke benadering opvallend. Het gaat er bij Tjellens om dat ze eerst jou als persoon leren kennen. Op basis daarvan word gekeken wat voor soort bedrijf bij je zou passen. De betrokkenheid van de recruiters is groot. Ik kreeg nog regelmatig een berichtje met de vraag hoe het gaat en of alles bevalt. Hierin vind ik Tjellens onderscheidend en ik zou ze zeker aanraden"!

Eelo Gitz

Eelo Gitz CEO Wiefferink

Voor praktisch alle acties die we nemen of genomen moeten worden om ons personeelsbestand verder te professionaliseren in vervangende, aanvullende of uitbreidende zin vallen wij terug op de prettige en professionele hulp van Tjellens. Prettig omdat de communicatie altijd flitsend gaat en zowel reactief als proactief is. Prettig omdat dankzij meedenken en helpen evalueren we iedere keer tot goede resultaten komen en goede inzagen in persoonlijkheden van onze mensen en kandidaten. Professioneel omdat op alle vlakken en in alle geledingen van hun en onze organisatie communicatie mogelijk is en vlekkeloos verloopt.