Gouden Team Training

Creëer het Ultieme Gouden Team met Onze Innovatieve Training

In een wereld waar zakelijke dynamiek razendsnel verandert en markten steeds competitiever worden, is de kracht van een team niet alleen essentieel; het is cruciaal. Bij Tjellens Groep B.V. begrijpen we dat een team dat in harmonie samenwerkt, meer is dan alleen de som van zijn delen. Het transformeert in wat wij noemen een ‘Gouden Team’. Een team waar diversiteit niet alleen wordt gevierd, maar strategisch wordt benut voor gezamenlijk succes.

Eerder hebben leden van een toonaangevend bedrijf, onder begeleiding van onze experts, een introductie gehad in de TalentScan, een tool ontworpen om inzicht te geven in persoonlijke, natuurlijke voorkeuren. Maar de reis naar een Gouden Team gaat verder dan dat.
De basis voor de Gouden Team trainingen is de TalenScan. Na het invullen van de TalentScan en goedkeuring van de medewerker voor het delen van zijn scan met zijn collega’s kan hij deelnemen aan de Gouden Team Training.

Wat Maakt een Team een Gouden Team?

In een Gouden Team vindt elk lid niet alleen zijn of haar plek, maar er is ook een diepgaand begrip van elkaars sterke punten en ontwikkelingspunten. Leden waarderen verschillen niet alleen; ze benutten ze. Net zoals in een voetbalteam de juiste speler op de juiste plek en goede samenwerking leiden tot succes, zo streeft de Gouden Team Training ernaar om elk teamlid optimaal te positioneren en de onderlinge samenwerking te versterken. Het resultaat? Succes volgt vanzelf!

Ons Voorstel: De Drie Stappen naar Succes

  1. Ken Jezelf: De basis van elk sterk team begint bij zelfkennis. Op de eerste dag krijgt elke deelnemer individuele feedback op de resultaten van de TalentScan, waarbij dieper wordt ingegaan op persoonlijke voorkeuren. Dit kan zowel via Skype als op locatie bij het bedrijf.
  2. Begrijp de Ander: Op dag twee verkennen we de overeenkomsten en verschillen binnen het team. Elke deelnemer heeft nu een duidelijk beeld van persoonlijke voorkeuren, maar hoe verhouden deze zich tot elkaar? Tijdens een interactieve sessie van twee uur staan teamleden letterlijk tegenover elkaar, vaak met een gezonde dosis humor, om te ontdekken hoe ze verschillen kunnen overbruggen en verbinden.
  3. Ga Samen Verder: De kracht van een team ligt in zijn vermogen om als eenheid vooruit te bewegen, om elkaars sterke punten te benutten en samen te groeien. Deze stap is een doorlopend proces, waarbij de inzichten en vaardigheden die zijn opgedaan tijdens de training worden toegepast en verder ontwikkeld in de praktijk.

Investeer in Jouw Team

De tijdinvestering voor deze transformerende ervaring begint met slechts een uur per persoon voor de individuele feedbacksessies, gevolgd door een diepgaande sessie van twee uur over de dynamiek binnen het team. De mogelijkheid bestaat om, indien de tijd het toelaat, specifieke kenmerken te bespreken die verband houden met de TalentScan. Deze techniek, gebruikt in zowel het bedrijfsleven als de topsport, maakt een diepere connectie mogelijk door mentale en fysieke typologieën te combineren.

Bij Tjellens zijn we toegewijd aan het smeden van Gouden Teams. Ben je klaar om jouw team naar nieuwe hoogten te leiden? Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap richting ongekend teamsucces.

Meer weten?
Wij vertellen u graag meer over deze persoonlijkheidsanalyse in een persoonlijk gesprek.
Onze senior consultants Bob van den Berg en Remco Nijboer zijn geaccrediteerd voor dit assessment en zij staan u graag te woord.

Meer interesse voor MTO of een lichter assessment op basis van voorkeuren?