Mijn Tjellens Campagne

Mijn Tjellens Campagne: 83% van de vacatures vullen we in door onze unieke aanpak!

Er liggen geweldige kansen voor bedrijven die juist nu het juiste personeel willen werven. Mijn Tjellens Campagne werft voor jouw bedrijf binnen no time de juiste werknemer voor jouw openstaande vacature. Door onze ruime recruitment ervaring, combinatie met AI (artificial intelligence) en BIG DATA oplossingen zijn wij sneller en goedkoper dan ieder alternatief. Daarnaast werven wij in  jouw bedrijfsnaam, dus kandidaten kiezen écht voor jouw organisatie.

Wij doen het anders!

De wereld van het werven van personeel is veranderd. Niet de actief werkzoekende domineert het veld maar juist bij de latent werkzoekende ligt het verborgen kapitaal. Met een jarenlange ervaring is Tjellens de ultieme oplossing in het werven van personeel voor jouw bedrijf.Met een jarenlange ervaring is Tjellens de ultieme oplossing in het werven van personeel voor overheden, organisaties en bedrijven.
Tjellens maakt het verschil door de unieke combinatie van onze eigen werving software met state of the art matchen, artificial intelligence, menselijke gedragsmodellen en online marketing.
Met transparante tarieven is het mogelijk en zonder verborgen kosten is Mijn Tjellens Campagne goedkoper dan een recruiter en sneller en effectiever dan een Detacheringsbureau.


Meld je aan voor de online demo of vraag onze brochure aan.


Mijn Tjellens Campagne is doorslaggevende in…

1. Werven met de ultieme vacaturepagina: Deze vacaturepagina geeft gemiddeld 20 keer zoveel reacties dan jouw huidige vacature;

2. Snel de juiste kandidaat door middel van Hyper-targeting en AI: Selecteren op basis van Artificial Intellegence (AI) gecombineerd met psychologische gedragsmodellen;

3. Het DNA voor de volgende vacature: De gegenereerde profieldata slaan we voor op en borgen we voor een volgende campagne. Je kunt zo ook je eigen Talentpool opbouwen!

Dus…

Snel

High score

Duurzaam

Binnen een aantal weken vindt Tjellens bij 83% van de vacatures de juiste kandidaat.
Ben je snel op zoek naar de juiste mensen voor jouw vacatures? Bel ons nu voor vrijblijvend advies.

Wij bieden veruit de beste vacaturepagina in de markt.
Tjellens werkt met unieke vacaturepagina’s waarop de respons tot 20 keer zo hoog is als elke andere vacature. Dit vergoot direct de instroom enorm en daarmee ook jouw keuzemogelijkheden.

Kandidaten kiezen bewust voor jou. Want wij verzorgen de werving namens jouw bedrijf. En dat merk je in de motivatie. Een echte duurzame match dus. Waarmee u investeert in de toekomst en in een stabiel personeelsbestand.

De 2 pakketten van Mijn-Tjellens-Campagne

(individuele vacatures)

(vanaf ongeveer 5 of meer vacatures)