Mijn Tjellens Campagne: de pakketten

De wereld van het werven van personeel is veranderd. Niet de actief werkzoekende domineert het veld maar juist bij de latent werkzoekende ligt het verborgen kapitaal. Met een jarenlange ervaring is Tjellens de ultieme oplossing in het werven van personeel voor uw bedrijf. Met een jarenlange ervaring is Tjellens de ultieme oplossing in het werven van personeel voor uw bedrijf.

Mijn Tjellens Campagne voorziet in 2 pakketten: Mijn Tjellens Campagne en Mijn Tjellens+ Campagne. Hiermee heb je grip op de werkzaamheden, keuze van kandidaten, het sollicitatieproces en daarmee op de kosten. Hoe dan ook, de BIG DATA die Mijn Tjellens Campagne jouw bedrijf oplevert is van jou en dat is winst bij volgende campagnes.

Mijn Tjellens Campagne

 • Vacature intake bij uw bedrijf: Om een heldere vacature omschrijving te kunnen ontwerpen willen we duidelijk hebben wie u bent, wat u drijft, willen we jouw bedrijf zien maar zeker ook proeven;
 • Opmaak Vacaturetekst: Wij komen met voorstellen en vragen jou te fine-tunen;
 • DATA drive Campagne: Wij plaatsen de vacature de website van Tjellens, eventueel ook op de website van jouw bedrijf en zetten de campagne uit via verschillende kanalen;
 • Dashboard: Het dashboard, waarover wij je informeren, biedt essentiele informatie om een campagne, daar waar nodig, bij te stellen;
 • Optimalisatie Campagne: Met de informatie uit het Dashboard sturen wij continue de Campagne bij;
 • Reacties vacatures: Wil je overzicht hebben over alle reactie of wil je dat Tjellens een voorselectie uitvoert? Het kan allebei!
 • Sollicitaties: De kandidaten die je voorkeur genieten nodigen wij voor een sollicitatiegesprek voor je uit. Vooraf ontvang de nodige informatie.

Mijn Tjellens+ Campagne

 • Mijn Tjellens Campagne : alle opties van Mijn Tjellens Campagne
 • Werkenbij Website: Geheel in de huisstijl van jouw organisatie worden de vacatures getoond op een speciale werkenbij website. Ook vanaf deze website kunnen vacatures doorgeplaatst worden op uw eigen website mocht dat wenselijk zijn;
 • Employer branding: Een vacature aanbieden gaat vaak hand in hand met informatie over jouw bedrijf, je activiteiten maar ook de mens in de organisatie. Het imago van een bedrijf is vaak doorslaggevend om Topkandidaten te interesseren jouw vacature;
 • Aansluiting ATS: Toegang tot Gini Recruit voorziet in uitgebreide mogelijkheden zelf vacatures op te voeren en door te plaatsen op verschillende kanalen, kandidaten te zoeken en een community op te bouwen;
 • Eigen data profielen: Bij iedere campagne wordt opnieuw een dataprofiel opgemaakt. Samen met jou richten wij die in en laten we zien hoe deze te beheren;
 • Premium support: Gedurende de campagne (werkdagen) toegang tot support van Tjellens.

assessments en trainingen

Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

Assessments en Testen
Mijn Tjellens Campagne

Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

Meer informatie
outplacement

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

Meer over loopbaanbegeleiding
werving en selectie

Werving en Selectie

Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

Bekijk de mogelijkheden
recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden: RPO

Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

Meer over RPO
take away tjellens

Tjellens Take Away

Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

Dit is Take Away
executive search

Executive Search

Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

Meer over Executive Search