Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. Van deze tests wordt ook gebruik gemaakt bij het gesubsidieerde traject Ontwikkel-advies.

Breng kwaliteiten in beeld: De juiste persoon op de juiste plek, dat is ons motto. Om dit te realiseren, maken we bij werving en selectie gebruik van assessments en testen. Daarmee krijg je als kandidaat meer inzicht in je voorkeuren en behoeften. Waar word je enthousiast van en wat vind jij belangrijk in een baan? Voor jou als opdrachtgever kunnen wij na een assessment beter beoordelen of de kandidaat bij jullie functie en organisatie past. We werken met de drie verschillende assessments en testen: JTI, Fairbase Sense en de Psymapp De Psymapp is de enige die op wetenschappelijk onderbouwde wijze een psychologische kaart van je persoonlijkheid. Vrij vertaald: je psychologisch DNA.

Fairbase Sense: vergroot de inzetbaarheid van medewerkers

Om de individuele behoeften, drijfveren en waarden van kandidaten in kaart te brengen gebruiken we Fairbase Sense. Deze test is ook geschikt om de tevredenheid van medewerkers te meten. Met de inzichten uit de Fairbase Sense versterk je de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Een aanpak waarmee wij de Kroontjesprijs wonnen. Meer informatie…

Psymapp: Wetenschappelijk Psychologisch DNA

Het Psymapp is een wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidsonderzoek. Om de medewerker te vinden die aansluit bij de waarden van jouw bedrijf, kunnen we de persoonskenmerken van de kandidaat analyseren middels de Psymapp. Dit persoonlijkheidsonderzoek brengt rolgedrag en interacties in kaart. Naast de inzet bij werving en selectie is deze test geschikt voor persoonlijke coaching en analyse van je personeelsbestand. Lees hier hoe het persoonlijkheidsonderzoek Psymapp werkt.

JTI: snel inzicht in persoonlijke voorkeuren

JTI staat voor Jungian Type Index. Deze compacte, en tegelijk inhoudelijk sterke vragenlijst geeft snel inzicht in iemands persoonlijke voorkeuren. De uitkomst van de JTI geeft inzicht in talenten en behoeften van mensen. Het is ons doel om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen en dat realiseren we met veel succes door gebruik te maken van de JTI. Lees hier meer over de inzet van JTI bij outplacement en coaching.

Talent Scan: Wetenschappelijk Onderbouwd Assessment

De Talent Scan is een wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidsonderzoek. Om een passende collega te vinden die aansluit bij de waarden van jouw bedrijf, kunnen we de persoonskenmerken van de kandidaat analyseren middels de Talent Scan. Dit persoonlijkheidsonderzoek brengt rolgedrag en interacties in kaart. Naast de inzet bij werving en selectie is deze test geschikt voor persoonlijke coaching en analyse van je personeelsbestand. Lees hier hoe het persoonlijkheidsonderzoek Talent Scan werkt.

Gouden Team training

Stel je voor: een werkplek waar elk teamlid met glinsterende ogen naar het werk komt, energiek samenwerkt, en waar innovatie en productiviteit bloeien. Dit klinkt misschien als een droom, maar met de juiste aanpak kan dit je realiteit worden. Welkom bij onze Gouden Team Training, een speciaal ontworpen programma voor managers zoals jij, die de dynamiek en samenwerking binnen hun teams naar het volgende niveau willen tillen.
Lees hier meer over onze aanpak en de inhoud van de training…

Meer weten over de assessments en testen van Tjellens? We leggen je graag de verschillen uit en adviseren welk assessment of welke test bij jouw vacature of vraagstuk past. Neem contact op met Bob van den Berg.