Werving en Selectie

Tjellens werft personeel voor bedrijven in de techniek. Denk dan aan Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Onze dienstverlening varieert van een snelle invulling van een vacature tot het volledig uit handen nemen van het recruitmentproces.

We nemen het hele traject uit handen.

Vertel ons wat je zoekt en wij nemen het hele traject van je over. Van het opstellen van het functieprofiel, tot de mediacampagne en het inplannen van de gesprekken. Onze recruiters zetten alles op alles om voor jou de beste match te maken.

94 procent kans op een match.

Wij gaan voor jou aan de slag op basis van no cure no pay. Vinden we niet de ideale medewerker voor jouw functie, dan kost onze recruitment je niks. Maar let op: geef je ons als enige bureau de kans om jouw nieuwe medewerker te vinden? Dan lukt ons dat in maar liefst 87 procent van de gevallen. Je hebt dus 87 procent kans om je match te vinden als je ons inschakelt.

Wat doen wij om de ideale kandidaat te vinden?

Wij combineren moderne recruitmenttechnologie met onze ervaring en ons grote netwerk. Dat biedt jou volop kans om de ideale kandidaat te vinden.

We onderscheiden ons doordat:

  • We niet alleen techniek ademen, maar ook een groot netwerk in de sector hebben.
  • We verrassende en vernieuwende (online) wervingscampagnes inzetten om een vacature onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.
  • We verder kijken dan de vacature en de CV: wat zoeken jullie echt? En wie is de persoon achter de CV?
  • We testen en assessments afnemen om een volledig beeld te krijgen van kandidaten.
  • We investeren in een persoonlijke aanpak: zo spreken we alle kandidaten persoonlijk voordat we jou een aantal mensen voorstellen.
  • We als regionale speler bekend zijn in Oost-, Midden- en Noord-Nederland. We kennen niet alleen de technische bedrijven, maar ook de professionals in de markt. En we weten welke medewerkers klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Misschien wel bij jouw bedrijf.

Vast recruitmentteam voor jouw bedrijf.

We werken met ervaren recruiters die thuis zijn in de technische branche. Ze leren je organisatie kennen, waardoor we samen snel schakelen. We werken in teams van twee recruiters. Daarmee is er op werkdagen altijd een recruiter beschikbaar voor de werving- en selectie van mensen voor jouw bedrijf. Wij vormen jouw recruitmentafdeling buiten je bedrijf. Ideaal toch?

Binnen 3 weken resultaat.

Wij gaan graag exclusief voor jou aan de slag. Starten we samen een recruitment- en wervingscampagne, dan kunnen we vaak binnen 3 weken al het eerste resultaat met je delen. Daag jij ons uit om jouw nieuwe medewerker te vinden?

Maak een afspraak met Bob van den Berg