Wat houdt de functie van Technisch Werkvoorbereider Planner voor Duurzame Installaties in?

Technisch Werkvoorbereider – Planner voor Duurzame Installaties bij LedsGoEco: Een boeiende functie

Bent je een gedreven professional met een passie voor duurzaamheid en techniek? Dan is de rol van Technisch Werkvoorbereider – Planner bij LedsGoEco de perfecte uitdaging voor jou! Deze veelzijdige functie omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden en biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden.

De kern van deze functie

Bij LedsGoEco, een bedrijf toegewijd aan duurzame installaties, speel je als Technisch Werkvoorbereider – Planner een cruciale rol in het realiseren van groene projecten. Denk aan de plaatsing van zonnepanelen, installatie van duurzame verwarmingssystemen, en inzet van energiebesparende technologieën. Je bent de brug tussen technisch inzicht en organisatorische vaardigheden, en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Taken en verantwoordelijkheden

Materialen Inkoop en Planning

Een belangrijk deel van je werk is het bestellen van benodigde materialen. Je onderhandelt met leveranciers om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bereiken en beheert de opslag en leveringen. Daarnaast stel je gedetailleerde werk- en stringplannen op.

Projectplanning en Coördinatie

Je stelt tijdsplanningen op en houdt de voortgang van projecten nauwlettend in de gaten. Monteurs en onderaannemers inplannen is ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Je zorgt ervoor dat iedereen die betrokken is bij de projecten, over de juiste informatie beschikt.

Communicatie en Samenwerking

Duidelijke communicatie is cruciaal. Je onderhoudt contact met klanten, teamleden en onderaannemers om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen en de klanttevredenheid hoog blijft.

Locatiebezoeken

Van stadsgebouwen tot boerderijen en sportclubs, je bezoekt diverse locaties om projecten te starten en te controleren. Veiligheid en efficiëntie staan hierbij voorop.

Wat mag je verwachten

Vereisten en kwalificaties

Opleiding en Kennis

Een Mbo-opleiding in installatietechniek is een pré. Ook kennis van technische installaties zoals zonnepanelen is zeer waardevol. Voor deze rol zoeken we iemand met bewezen ervaring als werkvoorbereider.

Vaardigheden en eigenschappen

Je moet flexibel, energiek en proactief zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende projecten. Goede communicatieve vaardigheden en een teamgerichte instelling zijn essentieel.

Waarom kiezen voor LedsGoEco?

Bij LedsGoEco krijg je de kans om te werken in een dynamische omgeving met volop mogelijkheden voor professionele groei. Je geniet van flexibele werktijden, een gezonde werk-privé balans en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan een laptop, smartphone, en een goed pensioen. Bovendien wordt werken leuker met gezellige collega’s en regelmatige teamactiviteiten zoals crossfit sessies en bedrijfsuitjes.

Klaar voor de uitdaging?

Heb je belangstelling voor deze boeiende rol? Lees meer over de vacature en solliciteer door contact op te nemen via https://tjellens.nl. Wie weet werk jij binnenkort mee aan de verduurzaming van Nederland met LedsGoEco!

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat zijn de werktijden bij LedsGoEco?

Bij LedsGoEco bieden wij flexibele werktijden zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.

2. Welke opleidingen en trainingen worden aangeboden?

Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden relevantie opleidingen en trainingen aan.

3. Is deze functie alleen voor ervaren werkvoorbereiders?

Hoewel relevante ervaring belangrijk is, nodigen we iedereen met de juiste vaardigheden en passie voor duurzaamheid uit om te solliciteren.

Wil je dit bericht offline lezen? Klik op onze PDF brochure