Tjellens Academy: De eerste contouren van WAB en meer

De eerste contouren van de wet WAB

Reserveer in uw agenda: Interactief event 
Datum: dinsdag 22 september 2020
Ochtendsessie 09.00 uur – 12.00 uur (volgeboekt per 11/06/2020)
Middagsessie 14.00 uur – 17.00 uur
Locatie: Grolsch Veste, Colosseum 65 Enschede

Het initiatief
Op 1 januari 2020 werd de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Normaal gesproken zorgt dat al snel voor nieuwe rechtspraak en interessante uitspraken. Echter, door de corona-crisis is de WAB enigszins op de achtergrond geraakt, omdat men met hele andere problematiek te maken heeft. Denk aan reorganisaties, de NOW (Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid) en misschien zelfs een onverwachte ontslaggolf.

Het programma
Samen met Cirqon – een leven dat werkt! en Gini Recruit organiseren wij een informatief en interactief event, waarbij de eerste contouren van de WAB worden besproken.
Daarnaast bespreken wij de actualiteiten naar aanleiding van Prinsjesdag. Binnenkort verschijnt de NOW 2.0. Wat kunnen we daaruit concluderen? En volgt er in het najaar ook nog een NOW 3.0?

Sprekers
Vincent de Groot, advocaat arbeidsrecht
Ron Bos van Cirqon – een leven dat werkt!
Bob van den Berg van Tjellens Loopbaan Professionals en Gini Recruit

Informatie en aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan deze ochtend. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden daarom op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Wat vooraf ging
Er is al veel gesproken en geschreven over WAB. En toch doen wij er een schepje bovenop. De WAB is meer dan alleen wetgeving. Welk effect kan dit hebben op de arbeidsmarkt en wat kan er in de praktijk gebeuren? We hebben de belangrijkste punten op een rijtje gezet, hier staan ze. Heeft u vragen hierover dan staan wij u graag te woord, tel. 074 – 20 20 208.

assessments en trainingen

Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

Assessments en Testen
Mijn Tjellens Campagne

Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

Meer informatie
outplacement

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

Meer over loopbaanbegeleiding
werving en selectie

Werving en Selectie

Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

Bekijk de mogelijkheden
recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden: RPO

Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

Meer over RPO
take away tjellens

Tjellens Take Away

Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

Dit is Take Away
executive search

Executive Search

Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

Meer over Executive Search
Part-time Recruiter?

Vind de Perfecte Parttime Recruiter voor jouw MKB-bedrijf.

Als directeur-eigenaar of HR manager van een MKB-bedrijf weet je hoe waardevol tijd is. Personeel vinden dat perfect past binnen je organisatie kan een uitdaging zijn, vooral als je dit naast je andere verantwoordelijkheden moet doen. Handig als je hierbij ondersteund kunt worden door een parttime recruiter. We bieden op maat gemaakte werving- en selectieoplossingen, speciaal voor MKB-bedrijven.

Meer over de inzet van een parttime Recruiter