Strategisch Netwerken

Hoeveel rendement haal jij uit Netwerken?

Alles draait om het opbouwen van relaties. Toch is het niet iedereen gegeven om goede relaties op te bouwen en om er rendement uit te halen.
Netwerken begint met het luisteren, en vervolgens het vertalen van ideeën of diensten naar de behoefte van de markt. Daarvoor moet je de markt wel vinden en, niet geheel onbelangrijk, wil je dat de markt jou bereikt. Wat jouw specialiteit ook is, met deze training hebben we één doel: jouw markt vinden, kansen zien en benoemen en zo samen mooie successen behalen. Met deze training bieden wij je ook extra handvatten om verder te groeien op het gebied van Sales.


Tijdens de training ‘strategisch netwerken’ gaan we in op de essentiële en strategische aspecten van netwerken. Er wordt onder meer ingegaan op het fundament dat als basis dient voor succesvol netwerken. Daarnaast bespreken we diverse opties over netwerken waarbij we de verbinding met jouw diensten gaan leggen. Door middel van ‘strategisch netwerken’ formuleer je jouw persoonlijke netwerkplan. Hiermee haal je optimaal rendement uit je netwerk.

De programma-onderdelen zijn:

 • Hoe je aan meer klanten en meer omzet komt door effectief te netwerken;
 • Hoe je stopt met verkopen en zorgt dat je ‘gekocht’ gaat worden;
 • Hoe je voortaan géén koude acquisitie meer nodig hebt;
 • Hoe je je netwerk in kaart brengt;
 • Wat je zakelijke netwerkdoelen zijn;
 • Wat je wilt weten over een netwerkpitch;
 • Hoe je een goede aanbeveling kunt krijgen;
 • Hoe je in contact komt met een potentiële groep ambassadeurs waar je direct mee aan de slag kunt;
 • Waarom jij telkens vastloopt bij het netwerken.

Door middel van ‘strategisch netwerken’ leg je het fundament voor jouw persoonlijke netwerkplan. Hiermee haal je optimaal rendement uit je netwerk. In samenwerking met het bedrijf netwerken.nl geef ik je tijdens mijn training ‘strategisch netwerken’ handvaten om gekocht te worden waardoor je geen koude acquisitie meer nodig hebt. De investering voor deze training, slechts € 250,00 per deelnemer, heb je binnen no-time terugverdient. Deze training duurt 1 hele dag, start om 09.00 uur en is rond 16.30 afgelopen. Een handout en de e-learning neem je als bagage in de rugzak mee. Met de nieuwe inzichten en tools is je investering met 1 of 2 nieuwe klanten al weer terug verdient.

Je gaat deze investering terugverdienen!

Wist je dat een gemiddelde ondernemer toegang heeft tot een netwerk van 50.000 contacten? Strategisch Netwerken voorziet in tools en geeft richting aan goed doordacht plan waarmee je binnen een maand de investering voor deze training weer hebt terugverdiend

Agenda: De agenda is vanwege recente ontwikkelingen rond COVID19 tot nader orde opgeschort. Wilt u geïnformeerd worden over nieuwe data, stuur dan een e-mail naar haijewout.swart@tjellens.nl

 • Naar verwachting januari 2021: Strategisch Netwerken deel 1
 • Naar verwachting januari 2021: Strategisch Netwerken deel 1

Er volgen meer data in 2021, dus bezoek regelmatig deze pagina zodat u geïnformeerd bent. Wilt u zich met een aantal collega’s aanmelden dan is het mogelijk een datum voor het team te plannen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

assessments en trainingen

Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

Assessments en Testen
Mijn Tjellens Campagne

Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

Meer informatie
outplacement

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

Meer over loopbaanbegeleiding
werving en selectie

Werving en Selectie

Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

Bekijk de mogelijkheden
recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden: RPO

Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

Meer over RPO
take away tjellens

Tjellens Take Away

Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

Dit is Take Away
executive search

Executive Search

Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

Meer over Executive Search