Wat zijn de taken van een Administratief Medewerker en Service Planner bij Zwienenberg

De Diverse Rol van een Administratief Medewerker & Service Planner bij Zwienenberg InstallatietechniekZorgen voor Soepele Administratieve Processen

Het ondersteunen en optimaliseren van de bedrijfsvoering is een van de belangrijkste verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker & Service Planner bij Zwienenberg Installatietechniek. Het verwerken en archiveren van inkoopfacturen vormt een essentieel onderdeel van de taken. Hierbij is het cruciaal dat alle documenten nauwkeurig en tijdig worden verwerkt, zodat de financiële administratie altijd up-to-date is. Niets geeft meer rust dan een goed georganiseerde administratie, toch?

Urenkaarten en Werkbonnen: Cruciale Schakels in de Administratie

Het beheren van urenkaarten en werkbonnen van monteurs vergt precisie en aandacht voor detail. Dit betekent niet alleen het verzamelen en invoeren van gegevens, maar ook het communiceren met monteurs om eventuele onduidelijkheden op te helderen. Door deze informatie correct te verwerken, zorg je voor een vlekkeloze voortgang van projecten en tevreden klanten.

Efficiëntie in Planning en Logistiek

Een van de uitdagendste onderdelen van de functie is het efficiënt plannen en coördineren van service-monteurs. Dit omvat het bestellen van materialen en het beheren van de logistieke processen om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Het onderhouden van een goed georganiseerde voorraad is hierbij essentieel. Heb je ooit een keer vergeten iets te bestellen en moest je het last-minute nog regelen? Dat willen we echt voorkomen!

Wat Maakt een Geschikte Kandidaat?

Een geschikte kandidaat voor deze veelzijdige rol beschikt over uitstekende organisatorische en commerciële vaardigheden. Denk hierbij aan een MBO-plus of HBO niveau, bij voorkeur in een richting zoals Administratie of Bedrijfskunde. Ervaring met Microsoft Office is een must, en kennis van Syntess Atrium is een pré. Wil je echt het verschil maken? Laat zien dat je initiatief neemt en verantwoordelijkheid draagt voor je taken.

Meer over Zwienenberg Installatietechniek

Zwienenberg Installatietechniek, gevestigd in Hengelo, bestaat al meer dan 30 jaar en staat bekend om zijn expertise in verwarming, elektra, sanitair en duurzame energie. Met een team van 12 professionals streven we naar kwaliteit en innovatie in onze diensten.

Wat Wij Bieden

Bij Zwienenberg Installatietechniek bieden we een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de groei van het bedrijf en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We ondersteunen je graag met een leerzame werkomgeving waar iedere dag een kans biedt om iets nieuws te leren.

Sollicitatieproces

Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige rol? Neem dan contact op met Bob van den Berg voor meer informatie.

Door deze uitgebreide beschrijving kun je een goed beeld krijgen van wat er van je wordt verwacht in de rol van Administratief Medewerker & Service Planner bij Zwienenberg Installatietechniek. Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past? Neem de stap en versterk ons team!

Would you like to read this message offline? Klik op de PDF brochure

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de typische werktijden?

Bij Zwienenberg Installatietechniek hanteren we flexibele werktijden, afhankelijk van de behoefte van de projecten en de beschikbaarheid van onze medewerkers.

Welke opleiding is vereist voor deze functie?

Een MBO-plus of HBO niveau in een richting zoals Administratie of Bedrijfskunde is wenselijk voor deze functie.

Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt contact opnemen via onze website voor meer informatie over het sollicitatieproces.