Werken bij LedsGoEco als Werkvoorbereider: Toffe projecten op bijzondere plekken

Bob van den Berg 07/11/2024

Bij LedsGoEco draait alles om duurzaamheid, innovatie en kwaliteit. Als werkvoorbereider ben jij de spil in het wiel van onze bijzondere projecten. Van de initiële planning tot de uiteindelijke uitvoering, jouw rol is van groot belang om projecten soepel te laten verlopen. In deze blog nemen we je mee in het dagelijkse werk van een werkvoorbereider bij LedsGoEco en lichten we enkele van onze unieke projecten uit.

De rol van een werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bij LedsGoEco ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en bewaken van de voortgang van onze projecten. Of je nu werkt aan installaties op hoogbouw in de stad of projecten op een boerenerf of bij een sportclub: als werkvoorbereider bij LedsGoEco kom je overal. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het opstellen van projectplanningen
  • Het inkopen van materialen
  • Het opstarten van projecten
  • Het bewaken van de voortgang en budgetten

Het is de ideale baan voor een bezige bij zoals jij!

“Werken bij LedsGoEco is elke dag een nieuwe uitdaging. De diversiteit aan projecten en locaties zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Het geeft enorm veel voldoening om te zien hoe onze duurzame oplossingen echt impact maken.” – Richard, Projectmanager, bij LedsGoEco.

Dagelijkse uitdagingen en samenwerking

Je vormt samen met onze projectmanager, coördinator en technisch engineer een sterk team en zorgt ervoor dat monteurs en onderaannemers zonder zorgen en veilig hun werk kunnen doen. Als je de materialen voor de klus inkoopt, komt de onderhandelaar in je naar boven waardoor je de beste prijs krijgt aangeboden. Je weet als geen ander dat een goede voorbereiding het halve werk is, zorgt dat iedereen weet wat hen te doen staat en houdt het overzicht. Je kunt snel schakelen, zorgt dat alles volgens planning blijft lopen en houdt iedereen op de hoogte. Zo bezorg je bij het opleveren van de projecten niet alleen een glimlach op het gezicht van onze klanten, maar ook op je eigen gezicht omdat jij erin geslaagd bent een project op rolletjes te laten lopen.

Bijzondere projecten van LedsGoEco

Bij LedsGoEco werken we elke dag aan een groenere toekomst. Als werkvoorbereider speel je een sleutelrol in dit proces, waarbij je bijdraagt aan projecten die een echte impact hebben. Onze projecten vinden plaats op de meest uiteenlopende locaties, van boerderijen en sportaccommodaties tot kantoorpanden. Hier zijn enkele van onze bijzondere projecten waar jij aan zou kunnen werken:

  1. PV-Project op grote hoogte in Amsterdam

Een van onze meest uitdagende projecten was de installatie van zonnepanelen op een woontoren in Amsterdam. De logistieke uitdagingen van werken op grote hoogte en de noodzaak om de panelen veilig en stabiel te installeren, maakten dit project bijzonder veeleisend. Dankzij gedetailleerde planning en samenwerking met onze partners, slaagden we erin om dit project succesvol af te ronden en bij te dragen aan de verduurzaming van de stad.

Bekijk het project op LinkedIn

  1. Mechanisch Verankeren van PV-Systeem op schuin dak

In Schiedam hebben we een PV-systeem mechanisch verankerd op een schuin dak. Dit project vereiste nauwkeurige dakconstructieberekeningen en een innovatieve aanpak om ervoor te zorgen dat de panelen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De ervaring en expertise van ons team zorgden voor een succesvolle implementatie.

Lees meer over dit project

  1. Plaatsing van een 200kWh Batterijsysteem incl. EMS

Voor een grootschalig accuproject hebben we een 200kWh batterijsysteem geplaatst, inclusief een Energy Management System (EMS). Dit project laat zien dat we de beste oplossing voor de klant bieden, want met dit systeem voorkomen we niet alleen terugleverboetes, maar zorgen we ook voor een extra inkomstenbron.

Lees meer over dit project op LinkedIn

  1. Flexibele, Verlijmbare panelen en warmtepomp Installatie

Een ander innovatief project betrof de installatie van flexibele, verlijmbare zonnepanelen op het dak van een kinderdagverblijf. Vanwege de constructie van het dak, waren plakpanelen de enige optie om gebruik te maken van zonnepanelen. Hier hebben we niet alleen zonnepanelen geplaatst, maar ook een warmtepomp geïnstalleerd. Hierbij zorgden we niet alleen voor de plaatsing van zonnepanelen, maar ook voor de integratie van een warmtepomp voor een complete energieoplossing.

Bekijk dit project op LinkedIn

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van projecten waaraan je als werkvoorbereider bij LedsGoEco kunt werken. Omdat we maatwerkoplossingen bieden, is elk project uniek, zodat jij je als werkvoorbereider nooit hoeft te vervelen. Je kunt je creativiteit en energie goed kwijt als je bij LedsGoEco werkt.

Uitdagingen en successen

Bij LedsGoEco deinzen we niet terug voor een uitdaging. Of het nu gaat om het oplossen van complexe energievraagstukken, bijzondere dakconstructies of innovatieve montagemethoden, we streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

En misschien wel het beste deel? Bij LedsGoEco vieren we graag onze successen. Of het nu een groot project is dat succesvol is afgerond of een mijlpaal die we hebben bereikt, we nemen de tijd om samen te komen en te genieten van onze prestaties.

Wil je deel uitmaken van ons team?
Ben jij enthousiast geworden over de rol van werkvoorbereider bij LedsGoEco? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacature voor meer informatie. We kijken ernaar uit om van je te horen en met veel energie samen te werken aan een groenere toekomst!