Werken bij Vernay? Wat voor jou?

Werken bij Vernay
Misschien ben je klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Vernay Europe, gevestigd in Oldenzaal investeert graag in jou, tenminste wanneer je echt klaar bent voor Vernay, he?!

Vernay is een wereldwijd opererende, groeiende, innovatieve organisatie met meer dan 65 jaar specialistische ervaring in kritische fluid control oplossingen. De ongeveer 200 medewerkers in Nederland en de 60 medewerkers van de Italiaanse zusterorganisatie leveren kennis, kwaliteit en oplossingen voor wereldspelers in de automobiel- en medische industrie en de huishoudelijke apparaten industrie.

Start de promo hieronder voor een indruk van de producten die worden ontwikkeld en geproduceerd bij Vernay Europe in Oldenzaal.

Je zou het niet verwachten maar de producten van Vernay worden dagelijks voor uiteenlopende toepassingen gebruikt, wereldwijd, door bijna iedereen. Vernay levert daarmee een belangrijke bijdrage aan mobiliteit, gezondheid, maar ook bij productieprocessen als het brouwen van bier, bij doseringen, printen, mixen, kortom in duizenden applicaties. Met onze producten controleren we vloeistoffen en gassen bij drukregulering maar  bij het sealen, reguleren, ontluchten, pompen en activeren daarvan. Vernay is een bijzonder mooi bedrijf om voor te werken. We groeien en bij die groei kijken we uit naar nieuwe inspiratie, talent en kennis. Zoek jij een dynamische en vernieuwende werkomgeving met ruimte voor initiatief en volop mogelijkheden om te groeien? Dan maken wij graag kennis met jou want Vernay is een fijne plek om te werken.

We groeien en staan open voor nieuwe collega’s. Join our team!

Klik hier voor een overzicht van de openstaande posities.