Werkvoorbereider zijn bij LedsGoEco

Bob van den Berg 07/03/2024

Bouw aan een duurzame toekomst!

LetsGoEco

LedsGoEco is een jong en snelgroeiend bedrijf dat een leidende rol speelt in de energierevolutie. Door het bieden van duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en energiezuinige ledverlichting, helpt LedsGoEco bedrijven, sportclubs en agrariërs om hun energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst. De projecten variëren van stedelijke hoogbouw tot landelijke boerderijen, wat betekent dat je als werkvoorbereider elke dag met nieuwe uitdagingen te maken krijgt en je echt je eigen stempel op elk project kunt drukken.

De functie

Als Technisch Werkvoorbereider en Planner bij LedsGoEco, heb je de unieke kans om deel uit te maken van prestigieuze projecten die bijdragen aan de verduurzaming van Nederland. Het bedrijf werkt niet met particuliere klanten, maar richt zich volledig op het leveren van hoogwaardige oplossingen aan zakelijke klanten. Dit betekent dat je betrokken bent bij grote, impactvolle projecten zoals de installatie van zonnepanelen voor Pak van Donselaar Agro en de energiezuinige verlichting voor voetbalvereniging Cobu Boys. Jouw rol is cruciaal in het stroomlijnen van deze projecten van begin tot eind, van de inkoop van materialen tot de coördinatie van monteurs en onderaannemers.

De baan

LedsGoEco biedt een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Het team bestaat uit enthousiaste, resultaatgerichte collega’s die elkaar ondersteunen en samen streven naar succes. Naast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Dus, ben je klaar om deel uit te maken van een groeiend bedrijf dat echt het verschil maakt? Klik hier voor meer informatie over deze vacature.