Tjellens Ontwikkeladvies

Partners in Mobiliteit (PIM): Gratis ontwikkeladvies voor iedereen.

In het verlengde met de subsidie voor Ontwikkeladvies komt de overheid met plannen waarin ‘Een leven lang leren’ centraal stelt. Met NL Leert door voorziet de overheid in een pakket aan maatregelen en subsidies voor werkgevers en werknemers dat gericht is op vitaliteit en gezond blijven werken tot aan je pensioen. Door inzicht te krijgen in huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen wil de overheid werknemers en werkgevers stimuleren te blijven ontwikkelen en in te spelen op duurzame kansen.  

PIM: Partners in Mobiliteit

8Vance Matching Technologies is initiatiefnemer van PIM: Partners in Mobiliteit. PIM is een samenwerkingsverband tussen diverse HR professionals, waaronder Tjellens Loopbaan Professionals. Het grote voordeel is dat in het Ontwikkeladvies-traject de juiste coach kan worden gekoppeld aan de cliënt. En dat aansluitend de verbinding kan worden gelegd tussen jouw ontwikkeltraject en de arbeidsmarkt. Er wordt gestart met een arbeidsmarktscan wat resulteert in een profiel. Dit profiel wordt geëvalueerd waarna coach en cliënt aan elkaar gekoppeld worden. Voordeel: jouw casus wordt begeleid door een professional die ervaring heeft met de doelgroep waaronder jij valt. Optimale begeleiding dus bij jouw Ontwikkeladvies.

Nieuwe ronde Ontwikkeladvies

Op 1 december 2020 start een tweede subsidie-ronde Ontwikkeladvies. Hiervoor kun je je nu al bij aanmelden. Dat doe je door de button onderaan deze pagina aan te klikken en je gegevens in te vullen.

Wat is het persoonlijk Ontwikkeladvies?

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders.
Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kom je in aanmerking voor het ontwikkeltraject waarbij je begeleid wordt door een gekwalificeerd loopbaanadviseur van Tjellens Loopbaan Professionals. Onze loopbaan adviseur geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Per 1 december 2020 komt er weer subsidie vrij waardoor het Ontwikkeladvies gratis aan kunnen bieden.

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?

Het werkt heel eenvoudig! Bel ons voor een online afspraak of een afspraak bij ons in Hengelo op kantoor. We starten met een intakegesprek waarbij we ook samen een vragenlijst invullen. Aansluitend bespreken welke stappen we voorafgaand aan het traject moeten doorlopen, waarbij je kunt denken de programma-onderdelen en de subsidie-aanvraag bij de overheid.

Meld je nu aan!

Je kunt je nu al aanmelden voor de subsidie aanvraag die per 1 december 2020 ingaat. Na je aanmelding verzorgen wij de subsidie-aanvraag. Er wordt gestart met een zgn. arbeidsmarktscan zodat we een beeld krijgen bij de markt en jouw kansen hierin. In de gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het Ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal: waar liggen jouw kansen op de arbeidsmarkt, waar kun jij je nog ontwikkelen en hoe houd je jouw werk leuk. Nu en in de toekomst. Het Tjellens Ontwikkeladvies geeft hieraan richting.

Het derde noodpakket NOW3

Het tweede noodpakket “banen en economie” is erop gericht om zo veel mogelijk banen te behouden. Tegelijkertijd wil het kabinet met het pakket mensen helpen om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit. Daarom zijn werkgevers die de NOW-regeling aanvragen bijvoorbeeld verplicht om hun werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te doen. Werknemers kunnen daarvoor gebruik maken van bestaande regelingen zoals de fiscale studieaftrek of de mogelijkheden die hun O&O-fonds (opleidings- en ontwikkelingsfonds) biedt. In aanvulling daarop heeft het kabinet 50 miljoen euro uitgetrokken voor het crisisprogramma NL Leert Door, waarmee mensen kosteloos ontwikkeladviezen en online scholing kunnen volgen.

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf dit najaar ook scholingstrajecten volgen. Het kan daarbij gaan om kortdurende cursussen om een specifieke vaardigheid te leren, vakgerichte bijscholing of een eerste module van een langer omscholingstraject. Zo kunnen mensen vaardigheden leren om ander werk te kunnen verrichten binnen de organisatie waar ze al werkzaam zijn, of om beter inzetbaar worden voor andere bedrijven. Maar de ondersteuning uit het NL Leert Door-pakket kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

Je wilt aan je carrière en je persoonlijke ontwikkeling werken, maar je wilt niet gebruik maken van het gesubsidieerde Ontwikkeladvies? Dan bieden wij ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld door een assessment te gaan doen. Hierin ontdek je welke capaciteiten, talenten en voorkeuren je hebt. Samen bepalen we welk assessment het best bij je past. Voor het assessment krijg je per mail een uitnodiging en het assessment wordt online afgenomen. De resultaten worden teruggekoppeld middels een persoonlijk gesprek met onze Loopbaanadviseur. Je ontvangt een rapportage van de uitkomst van de test. Wil je meer weten hierover kijk dan op onze pagina assessments.

Vacatures vinden op basis van AI en BIG DATA

Wil jij toegang hebben tot alle vacatures in Nederland. Dan bieden wij 2 interessante mogelijkheden: Jobfeed en Jobliebe.com. Met Jobfeed heb je met een paar drukken op de knop overzicht over de vacatures in Nederland die jij interessant vindt. Vind je dat niet voldoende? Meld je dan aan voor het nieuwste platform Jobliebe.com. Bij Jobliebe wordt niet alleen gekeken naar je opleiding, maar ook naar je softskills. Op basis van de door jouw opgevoerde data in jouw Jobliebe account wordt door middel van BIG DATA en AI een match gemaakt met interessante vacatures. En dat kan zomaar een andere wending geven in jouw carrière. Wil je meer weten over Jobliebe.com? Klik dan hier!

assessments en trainingen

Assessments en Trainingen

Onze assessments en trainingen geven extra inzicht in de kwaliteiten en voorkeuren van kandidaten. Ze leveren waardevolle informatie voor het maken van een goede en duurzame match. Daarnaast draagt inzicht in drijfveren bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in je bedrijf. JTI, Fairbase of WpD geven extra inzicht in kwaliteiten en voorkeuren bij werving en selectie.

Assessments en Testen
Mijn Tjellens Campagne

Tjellens, de Arbeidsmarkt Campagne Marketeer

In control zijn van de gehele campagne in het werving-, en selectieproces voor jouw vacature? Mijn Tjellens Campagne voorziet in het uitvoeren, coachen en begeleiden van jouw online werving- en selectiecampagnes. Daarbij rekening houdend met gestelde kaders en specifieke wensen bij het Data Driven (Artivisual Inteligence) werven een selecteren van personeel.

Meer informatie
outplacement

Outplacement

Tjellens adviseert mensen en organisaties bij het creëren van perspectieven, ook bij Outplacement. Hierbij inspireren we mensen om over eigen grenzen en ook over de grenzen van het bedrijf te kijken en desgewenst te bewegen. Dat is onze missie bij outplacementtrajecten.

Meer over loopbaanbegeleiding
werving en selectie

Werving en Selectie

Werving en selectie door Tjellens is: geschikte medewerkers vinden die passen bij jouw bedrijf. Dat is onze specialiteit. Wij werven personeel voor en in opdracht van bedrijven in de techniek. Van werkvoorbereider tot directeur in de Machine- en Apparatenbouw, IT & Software, Logistiek, Kwaliteit, Veiligheid, Sales en HRM. Ons doel: de juiste match voor een duurzame verbinding.

Bekijk de mogelijkheden
recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden: RPO

Kom je zelf niet toe aan het werven van personeel? Voeg een Tjellens recruiter toe aan je team. In vaktermen noemen we dit RPO, Recruitment Process Outsourcing. Het resultaat: 93 procent kans op een goede invulling van je vacature.

Meer over RPO
take away tjellens

Tjellens Take Away

Vind je werving en selectie uitbesteden duur? Bij Tjellens zeker niet. Neem bijvoorbeeld het pakket Tjellens Take Away: snelle, efficiënte en effectieve werving van personeel tegen een vaste lage prijs. We combineren onze moderne recruitmenttechnologie met ruime ervaring om nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden. Is dit concept ook iets voor de invulling van jouw vacature(s)?

Dit is Take Away
executive search

Executive Search

Waar vind je toptalent voor sleutelposities? Zorgvuldig scouten wij de Topkandidaat voor jouw directie, management of senior staf. Zelf toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij zoeken voor jou in ons uitgebreide netwerk.

Meer over Executive Search